En forandring i hverdagen!

Flash håndsykkel fungerer utrolig flott for meg!! Sittestilling, giring og «arbeidsvinkel» er veldig bra og med litt innsats kommer jeg greit opp de tyngste bakkene også. Girsystemet fungerer veldig bra!

Håndsykkelen er stabil og har så lavt tyngdepunkt at det ikke oppleves som skummelt å holde noe høyere fart enn om håndsykkelen hadde vært høyere i innsteget. Jeg må sitte på min egen pute ettersom håndsykkelens pute er noe tynn for min del, men det er flott at det også var med trekk til sete, samt lys og vimpel.

Jeg jobber nå med en løsning for å kunne ta med rullestolen også på håndsykkelen og således bruke den når jeg skal noen steder – trim med på veien. Da blir dette en forandring i hverdagen for meg!

Takk for at dere ga meg mulighet til å låne Flash til tross for at den sto som nummer 2 på listen over de som var prisforhandlet! Dette resultatet oppleves som langt bedre enn det som ble lansert som alternativ 1! Takk også til Ergoterapeuten for god hjelp underveis !

Hilsen fornøyd syklist på Vestlandet

Flash håndsykkel

Skriv en kommentar