Madrassen har vært revolusjonerende for oss!

Datteren vår har helt siden fødselen av vært helt avhengig av fysisk kontakt og det å bli holdt rundt, for å klare å slappe av og sovne. Hun har så godt som aldri sovnet av seg selv, hverken på kveld eller ved oppvåkning på natt.

Hun er tynn og kan ikke snu seg selv, så hun er derfor blitt snudd 1-3 ganger i løpet av natten. Hun har brukt lang tid på å sovne, våknet hyppig etter innsovning, og flere ganger i uken vært våken mange timer før vi har klart å få henne til å sovne igjen. God søvn og nok søvn har vært en mangelvare over flere år, og det har vært en stor påkjenning for hele familien og ikke minst for datteren vår. Det preger hverdagen.

Vi måtte kjempe for å få lov til å prøve ut ThevoSleepingStar A. Søkeprosessen om å få gjennomføre utprøving tok et helt år, og først da vi kunne henvise til andre som hadde fått madrassen innvilget, åpnet muligheten seg for oss også. Vi fikk ca. en måned til utprøving av madrassen. I denne perioden endret søvnmønsteret seg med en gang til det bedre. Hun sovnet mye raskere, og trengte mye mindre fysisk kontakt og omslutning for å kunne slappe av. Det var spesielt merkbart på natten, da vi opplevde at hun kunne våkne til for så å sovne igjen uten at vi stod opp – en helt ny erfaring for oss. Vi fortsatte å snu henne en gang pr. natt, men opplevde at hun var mindre stiv og sår i kroppen på morgenen, og sov roligere og lengre.

Vi er svært fornøyde med at vi nå har fått madrassen, og at den positive endringen vi så i utprøvingsperioden, bare har fortsatt, og gitt oss mye av natten tilbake.

Datteren vår sovner raskere på kvelden, hun sover bedre og lengre på natten, sovner ofte av seg selv på kveld og ved oppvåkning på natt, og slapper bedre av i sengen.

Det at vi måtte kjempe så lenge for i det hele tatt å få prøve ut denne madrassen opplevdes som svært frustrerende.  Det er uetisk å nekte barn og voksne å prøve ut hjelpemidler som kan være så avgjørende for personens og dens families livskvalitet.

Jeg oppfordrer andre til ikke å gi seg, men stå på kravene. Det finnes muligheter som kan gjøre natten og hverdagen bedre. For oss har ThevoSleepingStar A vært revolusjonerende. Nå kan vi gå å legge oss på kvelden med forventning om at vi får sove til det blir morgen. Det handler om velbefinnende, og det har gjort hverdagene litt lettere og gitt økt livskvalitet for hele familien.

– mor fra Aust-Agder

ThevoSleepingStar A

Les mer om ThevoSleepingStar A

Skriv en kommentar