Ny nettside og ny logo!

1. april 2016 lanserte vi vår nye nettside - sammen med en helt ny logo.

Vi håper at den nye nettsiden vår oppleves mer tilgjengelig og brukervennlig enten du trenger informasjon foran pc eller ved bruk av mobiltelefon og nettbrett på farten eller i sofakroken.

Bardum_payoff_CMYKDen nye logoen skal gjenspeile det vi står for og hva vi jobber mot hver dag. Vi gleder oss til å se den i bruk i alt av materiell og alle informasjonskanaler. Hvis du lager invitasjoner eller annet materiell på vegne av oss og våre samarbeidspartner, ta gjerne kontakt slik at vi får tilsendt ny logo i rett format.

For at nettsiden skal bli et godt verktøy for deg og alle personer i vårt nettverk, setter vi stor pris pris på tilbakemeldinger om du savner informasjon eller om noe ikke fungerer slik det bør. Dette kan være alt fra linker (side ikke funnet), tekniske data, produktark/brosjyrer eller bruksanvisninger mm. Dette er viktig for oss, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger.

Send oss en melding!

Savner du informasjon, eller du opplever at sider ikke fungerer som de skal, send oss en melding her. Vi gjør det vi kan for å fikse dette snarest mulig. Hvis du lager materiell med vår logo, sender vi gjerne en oppdatert versjon til deg.

Skriv en kommentar