Sykling for alle!

Sykling for alle!

Sykling gir en herlig opplevelse av frihet og samhold - og for mange følelsen av selvstendighet.

En sykkeltur med vind i håret kan gi så mye mer enn helsebringende effekt.  Sykkelgleden er viktig!

Gekko junior

 

 

 

 

 

Gekko junior er en junior-modell av den populære sittesykkel/liggesykkelen Gekko. Gekko er en meget stabil og sammenleggbar liggesykkel med to hjul foran.

Les mer om våre populære sittesykler.

Costa Kid

Costa Kid

 

 

 

 

 

Costa Kid er en nett og brukervennlig håndsykkel til skolebarn. Enklere forflytning på grunn av setets gode høyde.

Les mer om Costa Kid.

Tandemsykler

wavebreaker

 

 

 

 

 

Vi har et stort utvalg av tandemsykler – både med  2 hjul og 3 hjul. Tandemsyklene har ulike egenskaper, og vi kan bidra med å finne den sykkelen som dekker dine behov.

Les mer om våre tandemsykler.

Huka Copilot

copilot3

 

 

 

 

 

Huka Copilot 3 er en unik tandemsykkel med tre hjul. To hjul foran gjør tandemsykkelen ekstra stabil, og sjåføren bak har samtidig full kontroll over sykkelens bredde. Ingen overraskende fortauskanter eller annet kommer i veien.

Les mer om Huka Copilot 3.

Håndsykler

CompCC

 

 

 

 

 

Praschberger CompCC er en offroad håndsykkel som kommer seg utmerket gjennom terrenget. Vi har flere håndsykler fra Praschberger som dekker ditt behov enten du skal sykle i skogen eller på landeveien. Speedbike Junior er en håndsykkel for deg hvis voksen-modellen blir litt for stor.

Les mer om det brede utvalget av håndsykler.

 

Vi har en stort utvalg av sykler, og vi bistår gjerne med å få finne den rette sykkelen for deg eller til noen du kjenner. Send oss dine spørsmål i skjema under, eller ta kontakt med fagkonsulenten i ditt distrikt, så bistår vi gjerne med å veilede deg. Du kan også se nærmere på hele sykkelsortimentet her.

 

Jeg ønsker mer informasjon

Skriv inn ditt navn, kontaktinformasjon og en kort beskrivelse om hva du ønsker å vite mer om, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Skriv en kommentar