Vi søker en digital markedsfører

Brenner du for kommunikasjon og digital markedsføring? Da trenger vi deg!

Vi søker deg til et 1-årig vikariat med oppstart juni/juli 2018, og vi ser for oss en 20-40% stillingsbrøk.

Hvem er du?

Du har en sterk interesse for markedsføring og kommunikasjon, og de digitale kanaler, systemer og teknologi er en selvfølge for deg.

Stillingen passer perfekt for deg som er i en tidlig fase i karrieren og under utdannelse. Du ønsker å opparbeide deg erfaring og kompetanse med digitale medier og kommunikasjon – og en deltidsjobb er midt  blinken ved siden av studiene. Dine muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner styrker din posisjon i en slik stilling.

Vi ser for oss din arbeidsdag som 100% digital! Daglig drift av bardum.no er en viktig arbeidsoppgave. Du vil bl.a. vedlikeholde og oppdatere produktinformasjon og bistå i arbeid med søkemotoroptimalisering. Du vil hjelpe til med å lansere nye produkter, publisere artikler og annet innhold – sammen legger vi en plan for å få informasjonen ut til våre målgrupper. Liker du å skrive og kunne tenke deg å bidra med innhold, vil det være et stort pluss.

Det teller positivt om du har erfaring med CRM-system(er) og publiseringsverktøy, enkel bildebehandling og/eller elementer fra digital markedsføring (spesielt annonsering adwords/FB/Instagram). Ved kapasitet og behov vil det være mulighet for å opparbeide seg erfaring med nyhetsbrevutsendelser og marketing automation.

Du er ikke redd for å sette deg inn i nye oppgaver og utforsker gjerne nye muligheter på egenhånd. Du er positiv, sosial og utadvendt – og liker å jobbe i tett samarbeid med andre.

Om arbeidsgiveren

Med spesialtilpassede hjelpemidler gjør vi en forskjell for barn, ungdom og voksne med ulike funksjonsnedsettelser, og vi har store ambisjoner for de neste årene! Vi har som mål om å bli Norges mest ettertraktede hjelpemiddelfirma, og vi trenger din hjelp på veien.

Vi ønsker å ansette en engasjert, lærevillig og fremtidsrettet person, som brenner etter å jobbe med digital markedsføring. Rollen skal bygge opp under og styrke arbeidet til våre fagkonsulenter, som gjennomfører salgsaktiviteter overfor NAV Hjelpemiddelsentral og terapeuter i kommunene, samt helseinstitusjoner i distriktene, for å finne løsninger til personer med ulike funksjonsnedsettelser.

I Bardum har du mulighet til å gjøre den lille, store forskjellen i vårt nettverk.

Vi kan i tillegg til et sosialt og aktivt miljø tilby en konkurransedyktig lønn. Hos oss er de ansattes trivsel og utvikling viktig, den enkeltes lærings- og utviklingsmuligheter er i fokus og følges opp kvartalsvis.

Har vi vekket din nysgjerrighet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

Ta kontakt eller send din søknad til:

Veronica K. Astrup

Produkt- og markedssjef

tlf:              473 34 625

@:               veronica@bardum.no