Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

oktober 2021

Aktivitets-/Sykkeldag på Gran

En blond dame i begynnelsen av 40-årene sykler en Praschberger Comp CC i skogen. Hun har på seg en oransje allværsjakke, svart bukse, svarte sko, grå hansker og hvit hjelm. Hun smiler bredt til kameraet. Vi ser trær og grusvei i bakgrunnen.

Den 20/10-21 kl. 10-14 inviterer vi  fysioterapeuter, ergoterapeuter, andre fagpersoner, bruker og pårørende til visning av våre hjelpemidler. Dette gir deg mulighet til å oppdatere deg på våre hjelpemidler og få svar på spørsmål du måtte ha. Her kan du også prøve våre produkter. Praktisk info Sted: Hovsvegen 1 - Akrivitetshuset Lidkjalv Kl: 10-14 Trykk her for påmelding. Trykk her for å få en oversikt over våre produkter. Hjertelig velkommen! Vi tar forbehold om eventuelle avlysninger.

Les mer »

Aktivitets-/Sykkeldag i Kongsvinger

21 oktober
Friidrettsbanen v/Tråstadhallen, Friidrettsbanen (ved Tråstadhallen) Norge
En mann med briller og litt grått skjegg sykler Scorpion fs 26 i skogen. Han er i farta, smiler fra øre til øre og har på seg en blå allværsjakke med oransje glidelåser. Han har på seg olabukse, knallgrønne sproty sko, svarte hansker og svart sykkelhjelm.

Den 21/10-21 kl. 10-14 inviterer vi  fysioterapeuter, ergoterapeuter, andre fagpersoner, bruker og pårørende til visning av våre hjelpemidler. Dette gir deg mulighet til å oppdatere deg på våre hjelpemidler og få svar på spørsmål du måtte ha. Her kan du også prøve våre produkter. Praktisk info Sted: Friidrettsbanen v/ Tråstadhallen Kl: 10-14 Trykk her for påmelding. Trykk her for å få en oversikt over våre produkter. Hjertelig velkommen! Vi tar forbehold om eventuelle avlysninger.

Les mer »

Velkommen til minimesse om barnehjelpemidler i Bergen!

26 oktober
Fysakkhallen Slettebakken, Vilhelm Bjerknes' vei 42
Bergen, 5081 Norge

Hjertelig velkommen til minimesse! Vi er glade for å endelig være i gang igjen med hjelpemiddelmesser og har mye vi ønsker å vise frem. Ofte hører vi at flere syns de store regionale messene kan bli litt uoversiktlige dersom man hovedsakelig er på utkikk etter hjelpemidler til barn og unge. Krabat, Medema, Bardum, Hjelpemiddelspesialisten, Etac, Sunrise, Made for Movement og Inpo ønsker derfor dere som er terapeuter, fagpersoner og pårørende hjertelig velkommen til minimesser med fokus på barnehjelpemidler. Dato: 26/10-21…

Les mer »

Velkommen til minimesse på Sandnessjøen

26 oktober
Hotell Scandic Syv søstre, Torolv Kvelulvsons gate 16 8800 Sandnessjøen Norge
Såpebobler

 Vi har gleden av å invitere til minimesse! Her kan du møte representanter fra leverandørene og samtidig prøve et utvalg av ulike hjelpemidler. Snorre Loraas hos oss vil være tilstede og kan hjelpe til med valg av rett hjelpemiddel og utprøving. For mer informasjon om våre produkter, se her. Praktisk informasjon: Tid: 10-14 Sted: Hotel Scandic Syv Søstre   Hjertelig velkommen!  

Les mer »

Velkommen til minimesse i Langesund!

26 oktober kl. 11:00 - 15:00
Skjærgårdshallen, Stathelleveien 33, 3970 Langesund, Stathelleveien 33
Langesund, Langesund 3970
+ Google Map
Såpebobler

Prima Assistanse og Vestfold og Telemark idrettskrets inviterer til minimesse for personer med hjelpebehov og aktivitetsutprøving. - Prøv ulike aktivitetshjelpemidler - Få hjelp/tips ang sønad for å få BPA - Finn en idrett der det brukes tilpasset utstyr - Det kommer også hjelpemiddel-leverandører som tilbyr annet enn aktivitetshjelpemidler Prøv aktiviteter som: - Rullestolrugby - El-innebandy - Rullestolbasket - Power-fotball Dato: 26/10-21 Sted: Skjærgårdshallen. Adresse: Stathelleveien 33, 3970 Langesund. Tid: 11.00-15.00 For påmelding, trykk her. For spørsmål ta kontakt på e-post:…

Les mer »

Aktivitets-/Sykkeldag i Oslo

27 oktober
En mann med briller sykler langs en asfaltlagt skogsvei på en Cortes. Han smiler lurt mens han sykler bortover. Han har på seg svarte sko, olabukse, svart jakke og svart sykkelhjelm.

Den 27/10-21 kl. 10-14 inviterer vi  fysioterapeuter, ergoterapeuter, andre fagpersoner, bruker og pårørende til visning av våre hjelpemidler. Dette gir deg mulighet til å oppdatere deg på våre hjelpemidler og få svar på spørsmål du måtte ha. Her kan du også prøve våre produkter. Praktisk info Sted: Ekebergveien 70 Kl: 10-14 Trykk her for påmelding. Trykk her for å få en oversikt over våre produkter. Hjertelig velkommen! Vi tar forbehold om eventuelle avlysninger.

Les mer »

Velkommen til minimesse om barnehjelpemidler i Drammen!

27 oktober
Fossesholm Herregård, Fossgata
Vestfossen, 3320

Hjertelig velkommen til minimesse! Vi er glade for å endelig være i gang igjen med hjelpemiddelmesser og har mye vi ønsker å vise frem. Ofte hører vi at flere syns de store regionale messene kan bli litt uoversiktlige dersom man hovedsakelig er på utkikk etter hjelpemidler til barn og unge. Krabat, Medema, Bardum, Hjelpemiddelspesialisten, Etac, Sunrise, Made for Movement og Inpo ønsker derfor dere som er terapeuter, fagpersoner og pårørende hjertelig velkommen til minimesser med fokus på barnehjelpemidler. Dato: 27/10-21…

Les mer »

Velkommen til minimesse i Mo i Rana

27 oktober
Samfunnshuset, Rådhusplassen 2 8622 Norge
Såpebobler i luften.

Vi har gleden av å invitere til minimesse! Her kan du møte representanter fra leverandørene og samtidig prøve et utvalg av ulike hjelpemidler. Snorre Loraas hos oss vil være tilstede og kan hjelpe til med valg av rett hjelpemiddel og utprøving. For mer informasjon om våre produkter, se her. Praktisk informasjon: Tid: 10-14 Sted: Samfunnshuset   Hjertelig velkommen!  

Les mer »

Aktivitets-/Sykkeldag i Jessheim

28 oktober
En dame sykler på Scorpion fs 26 i skogen. Hun smiler bredt og har på seg hvit hjelm, hvit genser og hvitt skjerf, blå bukse og blå og hvite tøysko.

Den 28/10-21 kl. 10-14 inviterer vi  fysioterapeuter, ergoterapeuter, andre fagpersoner, bruker og pårørende til visning av våre hjelpemidler. Dette gir deg mulighet til å oppdatere deg på våre hjelpemidler og få svar på spørsmål du måtte ha. Her kan du også prøve våre produkter. Praktisk info Sted: Tjenstuvegen park.plass Kl: 10-14 Trykk her for påmelding. Trykk her for å få en oversikt over våre produkter. Hjertelig velkommen! Vi tar forbehold om eventuelle avlysninger.  

Les mer »

Velkommen til minimesse om barnehjelpemidler i Tønsberg!

28 oktober
T11 Konferansesenter, Træleborgveien 11
Tønsberg, Tønsberg 3112 Norge

Hjertelig velkommen til minimesse! Vi er glade for å endelig være i gang igjen med hjelpemiddelmesser og har mye vi ønsker å vise frem. Ofte hører vi at flere syns de store regionale messene kan bli litt uoversiktlige dersom man hovedsakelig er på utkikk etter hjelpemidler til barn og unge. Krabat, Medema, Bardum, Hjelpemiddelspesialisten, Etac, Sunrise, Made for Movement og Inpo ønsker derfor dere som er terapeuter, fagpersoner og pårørende hjertelig velkommen til minimesser med fokus på barnehjelpemidler. Dato: 28/10-21…

Les mer »

Velkommen til minimesse i Bodø

28 oktober
Storsalen i Folkets Hus, Prinsens gate 115 8005 Norge + Google Map
Såpebobler i luften.

Vi har gleden av å invitere til minimesse! Her kan du møte representanter fra leverandørene og samtidig prøve et utvalg av ulike hjelpemidler. Snorre Loraas hos oss vil være tilstede og kan hjelpe til med valg av rett hjelpemiddel og utprøving. For mer informasjon om våre produkter, se her. Praktisk informasjon: Tid: 10-14 Sted: Storsalen i Folkets Hus   Hjertelig velkommen!  

Les mer »

november 2021

Paradager på SNØ

2 november
Snø, Snøfonna 1
Lørenskog, 1470 Norge
Et barn sitter i en sitski som styres av en mann. De hopper over en kant og smiler fra øre til øre.

Velkommen til paradager på SNØ! Vi skal, i samarbeid med blant annet Skiforbundet, arrangere paradager på SNØ! Dette er dager der lek, aktivitet og moro står i fokus. Det tilrettelegges godt for å teste vinteraktiviteter i trygge omgivelser-helt gratis! For mer informasjon om arrangementet, og for å se hvilke dager som er aktuelle akkurat for deg, se her. Det er ulike datoer som er tilrettelagt med utstyr og instruktører for utviklingshemmet, og bevegelses-, syns- og hørselhemmet. Det er selvsagt mulig å…

Les mer »
+ Export Events
Personvern og cookies