Bardum på Selvhjulpen.no

Selvhjulpen.no er en ny ressurs for deg som ønsker å vite hvilke moderne, velferdsteknologiske produkter og løsninger som finnes tilgjengelig i markedet, enten du er bruker selv, pårørende, helsepersonell eller politiker.

Selvhjulpen.no sin logo.

Hva er Selvhjulpen.no?

Med velferdsteknologi mener de løsninger og teknologier som gir økt

  • trygghet, mestring, aktivitet og selvstendighet for den enkelte
  • kvalitet, arbeidsmiljø og ressursutnyttelse i velferdssektoren

Selvhjulpen skal vise produkter og løsninger fra mange ulike leverandører på én og samme nettside. Ansatte i helsetjenestene, brukere og pårørende har etterlyst en løsning som gir enkel tilgang til hva som finnes av velferdsteknologi og moderne hjelpemidler uten å måtte lete på mange nettsider og hos flere leverandører. En slik løsning skal Selvhjulpen.no levere. Samlet og oversiktlig informasjon vil gjøre det enklere å finne produkter og løsninger som gjør at hverdagen kan bli bedre for både bruker, pårørende og fagpersonell.

Stolt samarbeidspartner

Vi i Bardum støtter opp om prosjektet og synes det er flott at brukere, terapeuter og andre får en enkel oversikt over hva som finnes på markedet. Derfor finner du nå noen av våre produkter på Selvhjulpen.no:

Nye produkter

De to nederste produktene i listen, Maxi Pro samtaleforsterker og Light My Way automatisk belysning, er nye hos oss. De representerer en helt ny hjelpemiddelkategori i sortimentet, nemlig hørsel og syn.

Maxi Pro 

er en enkel samtaleforsterker og den eneste på markedet med tre funksjoner i ett. Vanligvis må man benytte seg av disse tre hver for seg med tre ulike “dingser”. Med Maxi Pro kan man lytte til samtalene til menneskene rundt seg, lytte til TV-lyden og til telefonsamtaler. Tre i én smekk. Maxi Pro består av en enhet med få, store og enkle knapper. På enheten befinner deg seg en mikrofon. Legg den på bordet og lugg i øreproppene eller hodetelefonene, og man hører talen rundt middagsbordet klart og tydelig og trenger ikke å be de andre gjenta seg selv. Styr volumet enkelt ved hjelp av to knapper med pluss og minustegn.

Maxi Pro levers også med en Bluetooth-enhet som kobles til TV-en. Maxi Pro kobles opp mot Bluetooth-enheten og man får TV-lyden rett i øret og kan selv regulere volumet. På denne måten trenger man ikke lenger å sloss om volumet på TV-en, den som hører dårlig har sin egen lyd.

I tillegg kan Maxi Pro kobles til mobilen. Når telefonen ringer kan man ta den med en knapp på MaxiPro, og samtalelyden kommer i headsetet eller øreproppene. Mobillyd kan være dårlig, og derfor luker Maxi Pro ut støy og fremhever stemmer.

Maxi Pro kan kjøpes direkte i vår nye nettbutikk til kampanjepris!

Light My Way Light My Way i emballasje.

er et lyssystem laget for å forhindre fall i hjemmet. En lyssensor legges under puten. Når man reiser seg opp av sengen tennes nattlyset. Etterhvert som man beveger seg ut av rommet tennes neste lys, for eksempel i gangen, og deretter tennes lyset på badet når man beveger seg inn der. På denne måten lyser systemet opp veien der brukeren går slik at han/hun ikke snubler og faller når vedkommende skal opp om natten, for eksempel ved toalettbesøk. Systemet er enkelt, praktisk og særdeles lett å montere. Man bytter ut lyspærene i de lampene som er i huset fra før, og kobler sensorene opp mot disse.

Light My Way kan kjøpes direkte vår nye nettbutikk.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

130