Bardum hardstøp

Bardum hardstøpØnsker du å kjøpe eller søke om dette produktet?

Den mest stabiliserende og korrigerende seteløsningen.

Art. nr.: 7724-1 / HMS 200460 Kategori: Stikkord: , , ,

Dokumenter

Beskrivelse

En formstøpt sitteenhet gir bedre støtte (stabilisering) og korrigering sammenliknet med standard sitteenheter som finnes på markedet. Når kroppen blir for asymmetrisk, klarer ikke en standard sitteenhet å gi optimal støtte på en enkel måte. Vi ønsker på et tidligst mulig tidspunkt å kunne bidra til å forebygge utvikling av feilstillinger, eller bremse videre utvikling om de allerede har oppstått. Ved å finne fram til stabilitet rundt bekken og bol, gir vi mulighet til aktivitet i bein, armer og hode.

Bardum hardstøp gir en individuelt tilpasset seteløsning med fullkontakt passform. Digital scanning av støpesekken sikrer høy kvalitet i produksjonen. Resultatet er et håndverk som gir optimal sittefunksjon. Bardum hardstøp gir den mest stabiliserende og korrigerende seteløsningen. Produksjonsmåte og fremstilling av et fast formstøpt sete gir lang holdbarhet.

Bardum hardstøp tilbyr inkontinenstrekk, mange ulike stoffkvaliteter og farger på både plastskall og polster. Det formstøpte setet fra Bardum hardstøp tilpasses individuelle behov med best egnet understell, belter, armstøtter, bord, fotbrett og nakkestøtte. Det komplette tilbehørsprogrammet gir den optimale sitteposisjonen.

Sitteløsning i Bardum hardstøp er krasjtestet og godkjent med Seabass Pro og Flipper Pro Flex understell.

Art.nr. / HMS

BeskrivelseArt.nr.HMS art.nr.
Bardum hardstøp7724-1200460
Bardum hardstøp, kopistøp7724-1B200461

Standardutstyr

  • 3 polster + 1 polster
  • Hoftebelte
  • Ekstra trekk