Bardum mykstøp

Bardum mykstøpØnsker du å kjøpe eller søke om dette produktet?

Med innebygde justerbare sidestøtter kan fasthet og korreksjonsgrad tilpasses.

Art. nr.: 7731-S / HMS 200462 Kategori: Stikkord: , , ,

Dokumenter

Beskrivelse

En formstøpt sitteenhet gir bedre støtte (stabilisering) og korrigering sammenliknet med standard sitteenheter som finnes på markedet. Når kroppen blir for asymmetrisk, klarer ikke en standard sitteenhet å gi optimal støtte på en enkel måte. Vi ønsker på et tidligst mulig tidspunkt å kunne bidra til å forebygge utvikling av feilstillinger, eller bremse videre utvikling om de allerede har oppstått. Ved å finne fram til stabilitet rundt bekken og bol, gir vi mulighet til aktivitet i bein, armer og hode.

Bardum mykstøp blir produsert med svært høy nøyaktighetsgrad, ved at setene med digital presisjon blir frest ut både på fram- og bakside. Dette sikrer nøyaktig passform. Seteløsningen er anatomisk utformet med innebygde sidestøtter. Disse er justerbare slik at fasthet og korreksjonsgrad kan forandres i det samme setet. I den ytre plastrammen er det alltid tillaget sittegrop. Dette øker stabiliseringen av bekkenet. På grunn av sin mykhet er man i Bardum mykstøp mindre sårbar for feilplassering fordi skummet er mer ettergivende.

Bardum mykstøp tilbys med mange ulike stoffkvaliteter, inkontinenstrekk og ulike  farger på både plastskall og polster. Det er også mulig å velge mellom ulik fasthet i skummet som brukes i setet og ryggen. Det formstøpte sete fra Bardum mykstøp tilpasses individuelle behov med best egnet understell, belter, armstøtter, fotbrett, bord og nakkestøtte. Det store tilbehørsprogrammet gir den optimale sitteposisjonen.

Sitteløsningen i Bardum mykstøp er krasjtestet og godkjent med Seabass Pro og Flipper Pro Flex understell.

Art.nr. / HMS

BeskrivelseArt.nr.HMS art.nr.
Bardum mykstøp7731-S200462
Bardum mykstøp kopi7731-SB200463

Standardutstyr

  • Standard skum
  • Coolmax trekk
  • Integrerte bolstøtter
  • Hoftebelte