Tidewave vendemadrass

Tidewave vendemadrassØnsker du å kjøpe eller søke om dette produktet?

Unik vendemadrass som forhindrer trykksår

Dokumenter

Beskrivelse

Denne unike vendemadrassen kommer for salg høsten 2020

Unik teknologi gir brukertilpasset bevegelsesstimuli og forebygger trykksår opp til og med grad 4. Madrassen krummer seg rundt brukeren og beveger seg kontinuerlig i et langsomt tempo fra side til side i en selvbestemt tidsperiode. Vendemadrassen gir brukerne bedre søvn fordi man unngår manuell stillingsendring, som for enkelte kan medføre smerter eller spasmer, og er i kontinuerlig bevegelse. Dette fører igjen til mindre stivhet og smerter og mer overskudd og deltakelse på dagtid.

Krumming

Madrassen krummer seg etter brukerens kropp for å skape mindre trykk mot kroppen. I tillegg bidrar krummingen til at brukeren ligger trygt i sengen, også under vending. Bruk av Tidewave-madrassen gjør at brukere og pleiere slipper manuell vending opptil flere ganger hver natt, samtidig som man vet at pasienten ligger trygt i sengen.

Brukertilpasning

Vendeprogrammet kan tilpasses hver enkelt bruker og deres behov. En kan velge hastighet, varighet og intervaller på vendingene, om madrassen skal vende på én eller begge sider, pauser mellom vendingene, hastighet og antall grader på vendingene. Alt dette stilles inn på en brukervennlig og intuitiv kontrollboks.

Madrassens oppbygging

Madrassen består av en ergonomisk overmadrass i kaldskum med en fleksibel kjerne og en fast kant for støtte. Madrassen leveres med ulik fasthet avhengig av brukers vekt. Under skummadrassen er en luftmadrass med en friksjonsduk mellom. Luftmadrassen har 9 individuelle luftceller som fyller seg med luft, og så krummer seg for å gi støtte til brukeren før vendingen begynner. Inkontinenstrekk omslutter hele madrassen.

Kontrollboksen

Pumpeenheten (kontrollboksen) til luftmadrassen som har mulighet til å stille inn både grad av vending og hastighet på vendingen, henges opp ved fotgavlen på sengen. Madrassen kobles til pumpeenheten via en enkel hurtigkobling.

Utprøving

Ønsker du en utprøving av vendemadrassen?  Madrassen kommer for salg høsten 2020.  Meld interessen din nå så setter vi deg på listen og kontakter deg med en gang madrassen er klar for salg og utprøving!

Meld din interesse her!

 

For mer informasjon, ta kontakt med fagkonsulenten i ditt distrikt!