Protac KneedMe®

Protac KneedMe®Ønsker du å kjøpe eller søke om dette produktet?

Dokumenter

Beskrivelse

Sansestimulerende kneteppe til voksne og eldre med motorisk og psykisk uro som følge av skade eller sykdom. Kneteppet demper uro i sittende gjennom tyngde og omslutning.

Protac KneedMe® stimulerer berøringssansen og muskel- og leddsansen. Teppet gir ro, fokus og øker konsentrasjonen. Protac KneedMe® legges i fanget slik at den dekker over knær og lår.

Hvem egner Protac KneedMe® seg for?
Protac KneedMe® er spesielt egnet til personer med demens, hyperaktivitet, motorisk uro, Parkinson og Restless legs syndrom. Teppet kan også lindre skjulte følger av hjerneskader og blodpropp, og kan brukes av de som sitter i rullestol.

Kneteppet egner seg også for de med nedsatt bolkontroll, som trenger postural støtte for å kunne bevege armer og ben selvstendig. Tyngden og stabiliteten som kneteppet gir, kan forbedre konsentrasjonen og øke muligheten for læring.

Sittende aktiviteter
Protac KneedMe® er fylt med plastikkuler, som med deres tyngde og trykk gir tydelig avgrensning av kroppen og skaper ro. Voksne og eldre med hyperaktivitet eller uro i ben og føtter kan ha glede av dette, når de eksempelvis jobber, spiser eller slapper av.

Har man urolige hender, kan disse aktiveres eller skjules i den utvendige lommen, hvor man kan oppholde hendene og gi ytterligere ro og oppmerksomhet.

NB:Støvet grønn er lagervare, mens de andre fargene har lengre leveringstid.

Tilleggsinformasjon

Farge

Aquablå, Limegrønn, Støvet grønn

Tekniske data

Tekniske dataKneedMe
StørrelseVoksen
Fyll38mm EVA plastikkuler
Vektca 4 kg
Stoff100% polyester

Art.nr. / HMS

BeskrivelseArt.nrHMS art.nr.
Protac KneedMe Sansestimulerende kneteppe aquablå700-751-3820-30
Protac KneedMe Sansestimulerende kneteppe limegrønn700-751-3820-40
Protac KneedMe Sansestimulerende kneteppe støvet grønn700-751-3820-41