Coronavirus – Hva gjør Bardum?

Vi i Bardum AS gjør alt vi kan for å opprettholde driften og levere til kundene våre tross pandemien.

Vi følger Folkehelseinstituttets råd og tar alle forhåndsregler. Alle forpliktelser overfor NAV opprettholdes samtidig som lageret håndterer ordre så langt det lar seg gjøre. Vi gjennomfører kun helt nødvendige reiser innenlands så fremt de anses som ansvarlige, slik at kundene våre får den hjelpen og eventuelt de produktene de trenger så fort som mulig. All utenlandsaktivitet er utsatt på ubestemt tid.

Alle våre fagkonsulenter er tilgjengelige på telefon og e-post og svarer som vanlig på det du måtte lure på. Vi vil fortløpende vurdere all kontakt med kunder og samarbeidspartnere for å unngå risiko for smitte. Vi tilbyr utprøving der forholdene tillater det, og primært utendørs. Vi kan også demonstrere produkter digitalt eller bistå via telefon og e-post. Vi jobber kontinuerlig med å opprettholde normal drift og sikre leveranse av hjelpemidler til alle våre kunder.

Alle planlagte minimesser, kurs og stormesser nå på vårparten er avlyst. Nettsiden og Facebook oppdateres fortløpende med aktiviteter som gjennomføres. Møtevirksomhet foregår over internett eller telefon, og tilnærmet alle våre ansatte har hjemmekontor og er tilgjengelige på e-post og telefon. Driften går eller som vanlig, med skjerpet renhold og strenge hygienerutiner.

Vi streber etter å gjøre den lille, store forskjellen for de som trenger det, uansett hva som skjer rundt oss 🙂