Følg oss på YouTube

Er du interessert i demonstrasjonsvideoer, tips og triks, nyheter og miljøfilmer? Følg oss gjerne og se om det er noe for deg!

Bardum på YouTube

Følg denne YouTube-linken eller søk etter Bardum AS så finner du oss. Abonner gjerne på kanalen vår, så får du varsler når vi legger ut nye videoer. På kanalen legger vi ut demonstrasjonsvideoer av produktene våre, tips og triks, filmer fra hverdagen i Bardum og filmer som brukere har delt med oss.

Bardum på Facebook

Følg denne facebook-linken eller søk etter Bardum AS og følg oss eller lik oss så har du muligheten til å få med deg det vi legger ut.

Her deler vi inspirerende solskinnshistorier, nyttig informasjon, produktnyheter, filmer og mye mer. Du får også et lite innblikk i hverdagen til Bardum-ansatte i stories på facebook. Her poster vi med ujevne mellomrom litt fra hovedkontoret og litt fra sykkeldager, messer og annet moro!

Bardum på Instagram

Her kan du bare søke etter Bardumas eller bruke denne Instagram-linken, så finner du oss. Vi deler små filmsnutter og bilder.

Bardum på LinkedIn

Her kan du søke etter Bardum AS eller bruke denne LinkedIn-linken,  så finner du oss. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang med LinkedIn. Her kommer det mye spennende fremover.

Youtube ikon