Håndsykkelen Comp CC er helt sjef

Jeg kan legge ut på sykkeltur å føle meg trygg. Jeg har kjørt den sykkelen sjukt hardt, og jeg vet at den holder.

Jeg kan sykle der ingen ville tro at en håndsykkel kan komme seg frem. Den frihetsfølelsen jeg opplever ved å komme meg ut i skauen på med denne sykkelen, er nesten ubeskrivelig og betyr så vanvittig mye for meg.  De hydrauliske bremsene er helt sinnsyke! Støtdemperen «fjerner» støtene jeg tidligere har opplevd ved å sykle i ulendt terreng. Dette gir behag, og en viktig og riktig avlastning for ryggen min. En helt ny verden!

Fremkommelighet og trygghet i tillegg til komfort, har åpnet muligheter for meg som jeg ikke ante at jeg hadde. Håndsykkelen viser holdbarhet og kvalitet. Jeg sitter godt og behagelig på grunn av demperen, og setet på sykkelen er formet slik at jeg kan «jobbe» godt.

Thomas sitter i håndsykkelen sin på en skogsbilvei i skogen

Range’n på batteriet gir meg mulighet til å dra ut på tur uten noen bekymringer. Jeg skjønner ikke hvorfor noen velger bort hjelpemotor. Hjelpemotoren gjør at håndsykkelen kan brukes til flere formål. Enten du ønsker det som fremkomstmiddel, trening eller kombinasjon av dette. Ved bruk av hjelpemotoren kan jeg legge ut på langtur uten å bli noe sliten, og når jeg ønsker trening kan jeg velge litt hjelp eller slå hjelpemotoren helt av.

Selv om CompCC håndsykkel er en terrengsykkel med grove dekk kan jeg fint sykle på asfalt. Det er ikke tungt i det hele tatt. Dette er ikke no´dritt! Jeg stoler på sykkelen.

De som kjenner meg, vet at jeg er ærlig og kritisk og opptatt av detaljer. I min verden vil det alltid være småting som kan løfte noen funksjoner enda mer, men denne sykkelen dekker alle mine behov.

På en skala fra 1-10… Jeg gir håndsykkelen Comp CC en 10’er. Alle kan bruke denne!

Les også:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

139