Hva er forskjellen på de ulike syklene i V-serien?

  • Viki er den minste og enkleste sykkelen i V-serien, og egner seg for små barn og har derfor ingen gir. Maks brukervekt er på 40 kg, og sykkelen tilbys ikke med motor da barna er såpass små at de kan skyves med skyvestangen. Hjulene bak er 16″.
  • Vik er den nest minste sykkelen i V-serien og kan fås med tre eller syv gir etter ønske. Hjulene bak er 20″. Maks brukervekt er på 60 kg.
  • Vik Power er helt lik Vik, men har hjelpemotor, derav navnet Power. Den har en maksimal kjørelengde på 50 km.
  • Viktoria er den nest største sykkelen i V-serien. Størrelsen på hjulene bak er 24″ og maks brukervekt er 120 kg. Viktoria har 7 gir.
  • Viktoria Power er helt lik Viktoria, men har hjelpemotor. Kjørelengden er på maks 50 km.
  • Viktor er den største sykkelen i V-serien med bakhjul på 26″. Den har 7 gir.
  • Viktor Power er helt lik Viktor, men har hjelpemotor. Kjørelengden er på maks 50 km.
Alle Power-syklene leveres med den nye “walk by assistant” som hjelper til når du går ved siden av sykkelen og triller.

 

Hvilken sykkel passer meg?

Hvilken sykkel man bør gå for avhenger av størrelse og behov. Under fanen “tekniske data” på prouktsidene kan du se mål på sykkelen og sammenlikne med dine/brukerens kroppsmål. Som hovedregel kan vi si at Viki passer for små barn, Vik for større barn og ungdom, Viktoria for damer og Viktor for menn. Vi selger aller mest av sistnevnte, både til kvinner og menn i alle aldre. Rose (25) har for eksempel en Viktor Power som hun er meget fornøyd med.

Nevneverdig er det også at det finnes en rekke tilbehør til syklene i V-serien som gjør at de kan tilpasses mange ulike behov. Eksempler på tilbehør er kroppsstøtter, ulike setetyper, pedaler, pedelarmer og fotplater, samt krykkeholder, speil, sykkelveske, ledsagerhåndtak og skyvestang, bagasjeboks, pedalbrems, rullatorstativ og mye annet. Se oversikt over alt tilbehør i fanen “Tilbehør” på produktsidene.

Les også:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

155