Hvorfor velge Bardums dusj- og toalettstol Zitzi Starfish Pro?

Først og fremst har stolen veldig mange justerings- og reguleringsmuligheter som gir særdeles god støtte og posisjonering. Dette er unikt for Starfish. Den tilpasses dermed til de fleste funksjonsnivåer.

Delt sete med trinnløs innstilling gir mulighet for individuell tilpasning av setedybde, benlengdeforskjell og abduksjon/adduksjon. Den har også trinnløse innstillinger av bolstøtter som justeres  uavhengig av hverandre, hvilket gir en god trepunktsposisjonering som gjør det mulig å korrigere og opprettholde bolens posisjon, selv ved lav bolstabilitet.  Tegning som viser helt og delt sete til Starfish.

Skjevstillinger i rygg, differanse i benlengde og/eller rotert bekken blir godt ivaretatt.

Starfish er den eneste hygienestolen på avtale med NAV som har mulighet for ivaretakelse av slike skjevstillinger. Selve setet er utformet for at det skal gi en god sittestilling. Det er god støtte under lårene og toaletthullet er utformet slik at understøttelsesflaten blir best mulig.

Tegning som viser hvordan Starfish kan tilpasses skjevstillinger.

Tegning som viser hvordan Starfish kan tilpasses brukere med benlengdeforskjell og skjevstillinger.

Starfish har setepolster som ikke er så glatt og hardt som på andre dusj- og toalettstoler. Polsteret hindrer at bruker sklir i setet samtidig som det er enkelt å ta av for vask eller bytte.

Stolen har trinnløs justering av setetilt og ryggvinkel. Dette muliggjør en god sittestilling og hoftevinkel, og kan være avgjørende for dobesøket. Justeringsmulighetene kan være med å bryte spastisitet.

Tegning som viser ryggvinkeljusteringen på Starfish.

Starfish har unike egenskaper til dusj-situasjonen. Stolen gir god støtte der det er nødvendig, samtidig som stolen ellers er åpen. Dette muliggjør en god plassering i setet, samtidig som det er enkelt å komme til ved vask- og stellsituasjon. Det at stolen både kan brukes som dusj- og toalettstol er plassbesparende og praktisk.

Starfish kan fås som med manuell eller hydraulisk justering av setehøyden. Hydraulisk høyderegulering av setehøyden gjør det enkelt å tilpasse stolen for å komme over toalettskålen, og for å gi en ergonomisk arbeidsstilling for hjelperen ved hygienevask. Utsparingen på understellet gjør at stolen kommer over alle toalett, samt de fleste utedoer. Disse faktorene gjør at stolen kan brukes over frittstående, så vel som veggmonterte toaletter.

Med høyderegulerbar rygg og en hodestøtte med treleddet arm gir Starfish optimale reguleringsmuligheter. Starfish har også et bredt utvalg av tilbehør som belter, vester og hodestøtter som bidrar til å opprettholde posisjon og gi god støtte tilsvarende andre sitteenheter.

 Altså: En tegning av Starfish med piler som viser de ulike delene av stolen.

  • Utallige justerings- og reguleringsmuligheter sørger for ypperlig individuell tilpasning.
  • Mykere og mindre glatt setepolster enn på andre toalettstoler gjør at brukeren sitter mer behagelig uten å gli i setet.
  • Trinnvis justering av ryggvinkel og setetilt muliggjør en god hoftevinkel og sittestilling, som kan være avgjørende for dobesøket.
  • Justeringsmulighetene kan være med å bryte spastisitet.
  • Gir eksepsjonell støtte i dusjen samtidig som den er åpen slik at hjelperen kommer til for vask og stell.
  • Et godt alternativ til hygienestøp.
  • Dusj- og toalettstol i ett.
  • Velg mellom manuell eller hydraulisk justering av setehøyden.
  • Hydraulisk høydejustering gjør det enkelt å komme over toalettskålen, og gir en behagelig arbeidsstilling for hjelperen ved vask og stell.
  • Stolen kommer over alle typer vannklosett, både veggmonterte og frittstående, samt de fleste utedoer.
En utedo med rosa vegger.
Utsparingen på understellet til Zitzi Starfish Pro gjør at stolen kommer over alle toalett, samt de fleste utedoer.

Les mer om dusj- og toalettstolen Zitzi Starfish Pro

 

Les også:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

166