Ingen ting hindrer Simen fra å kjøre sitski

Simen har valgt å se på mulighetene, og ikke begrensningene.

Et liv med en sjelden benlidelse og 50-60 brudd i tær, ankel, kneskjell, fingre, håndledd, ribben, rygg og nakke har derfor ikke stoppet Simen. Han ser på mulighetene for å drive med aktivitet og ikke begrensningene. Sommeren 2015 ville ikke hoften spille på lag lenger, og Simen fikk venstre ben amputert. Høsten gikk med til opptrening, og allerede i januar 2016 var han tilbake på ski igjen.

Diagnosen har aldri vært en del av min identitet, og jeg har aldri tatt noen hensyn til det. Jeg har drevet med de aktivitetene jeg ville sammen med funksjonsfriske, og om jeg knakk et ben så klarte jeg allikevel å kjøre sitski.

Det å komme seg på ski igjen var som smør for sjela. Med et formstøpt sete og et helt nytt dempesystem, har jeg kunnet kjøre sitski på en helt ny måte. Det har utgjort en himmelsk forskjell. Jeg sitter komfortabelt og har en helt annen følelse med skien. Dempesystemet gjør at jeg kan kjøre enda bedre og enda fortere enn hva jeg turte med den gamle sitskien. Som en bonus er kroppen mer på lag også. Jeg får ikke sår av setet, og demperen tar av for den verste belastningen på rygg og nakke.

 

 

Ønsker du også å kjøre sitski? Se våre produktsider på sitski, og ta gjerne kontakt med oss.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

149