Ingrid (90) har syklet 32 mil

110 ganger har Ingrid syklet med terapisykkelen Thera-Trainer Tigo 550 og filmene fra Motivew, som lar henne ferdes i barndommens trakter.

Med Thera-Trainer Tigo 550 sykler Ingrid med både armene og bena samtidig, og har lagt bak seg over 32 mil! Terapisykkelen plasseres foran en vanlig stol eller rullestol, og så er det bare å sykle i vei. Hvor mye motstand eller hjelp man vil ha fra motoren velger man selv. Det å sykle innendørs blir ikke kjedelig med Motivew på skjermen, et bibliotek med omgivelser fra inn- og utland, som en kan sykle i:

Noe av det kjekkeste Ingrid vet om er å sykle rundt Stokkelandsvannet med Tigo og Motivew, like ved der hun tråkket sine barnesko. “I Stokkelandsvatnet lærte jeg å svømme og vi gikk på skøyter på isen om vinteren”, mimrer 90-åringen.

Hun storkoser seg med kjente og kjære omgivelser på skjermen, og får mosjon samtidig. To fluer i én smekk! “Dette som jeg får her på Lura Boas-senteret er bare helt topp; sykling og tur”, sier Ingrid i videoen under:

Ønsker du også å sykle, slik som Ingrid? Aktivitetshjelpemidler innvilges til voksne. Les også mer om søknadsprosessen, og hvordan du går frem.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

133