En seng med alt i én løsning

Alt-i-ett løsning som dekker alle behov!

Jeg vil anbefale alle å søke på spesialsengen Lea, spesielt de med multihandikappede barn som bruker heis eller må løftes mye. 🙂

For meg som mor var det viktig at sengen var praktisk og funksjonell – som både dekker stell, søvn og trening i et og samme produkt. Det er en seng som har et pent utseende og ikke et sykehusutseende. Noe som er viktig da det er mange sykehusbesøk i løpet av året og opplevelsene ikke alltid er like smertefrie – så barnet ikke får følelsen av at sykehuset følger med hjem.

Nicolas i Lea seng

Lea-sengen har en god madrass med trekk som er enkelt å skifte på hvis det skjer lekkasjer på nattestid. Det er god plass i sengen og perfekt f.eks. etter en operasjon hvis barnet er urolig og trenger at mamma er nær. Da kan begge ligge i sengen, og mamma kan gi trøst og trygge.

Sengen har en enkelt treningsbenk som hektes av og på slik at man kan utføre massasje, fysioterapeut øvelser osv. Sengekantene kan settes ned på alle sidene som gjør det praktisk hvis man er flere som skal jobbe med barnet. Det er  også praktisk at man kan legge inn barnet fra alle sidene uten å tenke på at man må snu sengen for å få barnet inn. Det er supert at sengen kan heves og senkes, slik at jeg får en bedre ergonomisk stilling i de forskjellige situasjonene.

Og sist men ikke minst så er jeg så glad for at jeg valgte den største Lea-sengen til å begynne med. Man må tenke langsiktig ettersom barnet vokser, og så er den jo super når man har overnattingsbesøk – da kan kusinen på 4 år sove i sengen også, og det synes jo begge to er kjempestas.

Hilsen mamma Pia

LEA er en av flere Freistil-senger som oppleves som stabile, trygge senger av høy kvalitet. Flere fargevalg og modeller som dekker mange behov. Freistil-sengene LASSE, LEA, LISA og LUKAS anbefales av mange foreldre.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

131