Liten dings – stor forskjell

Etter det tredje «Unnskyld, hva sa du?» velger man som regel å nikke og smile i stedet for å spørre en fjerde gang. Mange med nedsatt hørsel opplever at samtalen rundt middagsbordet blir ullen og grøtete. Det samme gjelder det som blir sagt på TV og i den andre enden av telefonrøret. Man føler seg i noen tilfeller litt utenfor når man ikke hører ordentlig hva som blir sagt. Det å ikke få med seg hva som skjer i omgivelsene kan i verste fall føre til ensomhet og isolasjon.

En kvinne sitter ved et bord sammen med mange andre mennesker og hører åpenbart ikke hva de andre sier.

Dette vil vi gjøre noe med, og har derfor tatt inn samtaleforsterkeren MaxiPro i vårt sortiment.

Hva er MaxiPro?

MaxiPro er en liten dings som filtrerer ut bakgrunnsstøy og forsterker det dine kjære sier, enten det er over telefonen eller om de er i samme rom som deg. Den lar deg også høre klart og tydelig at telefonen ringer, slik at du ikke går glipp av noen samtaler. Den kobles dessuten enkelt opp mot fjernsynet slik at du aldri mister noe av favorittprogrammet. MaxiPro er unik på den måten at den kan forsterke samtaler, telefonsamtaler og TV-en samtidig. Andre hjelpemidler gjør kun én av disse tre hver for seg. MaxiPro gjør tre hjelpemidler til ett.

En liten mikrofon tar opp lyd, filtrerer bort bakgrunnsstøy og sender klar og tydelig tale rett inn i dine ørepropper eller hodetelefoner, avhengig av hva du foretrekker. På den måten kan du endelig høre hva de andre rundt middagsbordet sier. Volumet bestemmer du selv. Maxi Pro kobles også trådløst opp mot telefonen din, slik at lyden fra telefonen sendes til hodetelefonene/proppene, enten du snakker med noen eller hører på musikk. Den sørger også for at du får med deg at telefonen ringer.

MaxiPro fjernkontroll og TV-adapter. Ved siden av ligger det en smarttelefon som er koblet til MaxiPro via bluetooth.

På samme måte kobles Maxi Pro sømløst opp mot fjernsynet slik at lyden derfra også blir klar og tydelig i hodetelefonene eller øreproppene dine.

Maxi Pro fungerer like utmerket med et nettbrett dersom du bruker det.

Brukervennlig

Maxi Pro er robust og brukervennlig med store taktile knapper med god kontrast. Det er ypperlig dersom man ser dårlig eller har vanskelig for å treffe små knapper.

Kontrollen til Maxi Pro med store tydelige knapper med god kontrast.

Supplerer høreapparat

Bruker du høreapparat er Maxi Pro et flott supplement. Lyden kan sendes til høreapparatene dine i stedet for propper/hodetelefoner, og gjøre tale klarere i støyende omgivelser.

Maxi Pro er altså et lite, enkelt hjelpemiddel som kan gjøre en stor forskjell i hverdagen for deg som har nedsatt hørsel.

Kjøp Maxi Pro direkte fra vår nettbutikk

Eller kontakt oss dersom du har spørsmål eller vil bestille over e-post eller telefon

En eldre kvinne har på seg ørepropper mens hun smiler bredt.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

132