Meywalk 4 – gir barn og voksne større selvstendighet

Gåstol med dynamisk sadelsete og unik løsning for innstigning. En unik vippebøyle gir enklere inn- og utstigning.

Det dynamiske sadelsete følger bevegelsene i bekkenet og tillater hofterotasjon når personen går. Gåstolene fra Meywalk er de eneste gåstolene med fjærer i understellet, som stimulerer og hjelper til med å utvikle og støtte gangmønsteret. Meywalk 4 hjelper personen i gang ved at gåstolen tiltes fremover.

Et innebygd hev-/senkesystem av seteenheten gjør det enkelt å komme inn og ut av gåstolen. Setet senkes til nivået med en seng, stol eller rullestol, og personen forflytter seg inn i gåstolen. Når brukeren er på plass heves setet ved hjelp av bøylen. Bøylen har en utveksling som gjør at medhjelper kun løfter 1/3 av brukerens vekt.

Gåstolens setedel kan vinkles framover for å oppnå et optimalt og ergonomisk gangmønster. Hjulenes størrelse gjør at denne gåstolen kan brukes inne og ute.

Meywalk 4 har en stabil ramme i pulverlakkert stål, store bakhjul og svinghjul foran. Sete har fjæroppheng for en bedre gange. Den øvre delen av stativet følger personens bevegelser. I tillegg har alle størrelsene dynamisk sete som tillater hofterotasjon under gangen. Kroppsstøtteringen gir god støtte for en oppreist kroppsholdning. Rumpestopper, håndbøyle og kroppsstøttering er polstret med mykt og behagelig skum.

Overdelen kan løftes av gåstolen og gjør det enklere ved transport i bil. Alle innstillinger på gåstolen skjer uten bruk av verktøy!

Ønsker du å vite mer om Meywalk 4 – ta en titt på vår produktside eller les mer om alle våre ganghjelpemidler.

Les gjerne våre tidligere innlegg Mille elsker å gå og hvorfor trene gangfunksjonen.

 

 

 

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

156