Meywalk gjør sosiale settinger enklere

Meywalk gjør sosiale settinger enklere

Å være den eneste som ikke kan gå, den eneste som sitter, kan være utfordrende i lek og andre sosiale settinger. Meywalk gjør det litt lettere.

Hva er Meywalk?

Meywalk 4 er en gåstol til både innen- og utendørsbruk, og finnes i i fire størrelser. Dermed passer den like godt til eldre mennesker som til små barn.

Hva er spesielt med Meyalk?

Gåstolens sete følger bekkenets bevegelse når man går, og er dessuten den eneste gåstolen på markedet med fjærer i understellet. Fjæringen stimulerer og hjelper til med å utvikle og støtte gangmønsteret. Gåstolen kan også tiltes litt fremover for å hjelpe brukeren i gang.

Meywalk har også en unik hev- og senkfunksjon som gjør innstigning enklere. Setet senkes ved innstigning slik at brukeren kan kjøre rullestolen inn mellom bakhjulene og flytte seg over til sadelsetet i gåstolen. Deretter heves sete ved hjelp av en vippebøyle. Den har en utveksling som gjør at hjelperen ikke trenger å løfte mer enn en tredjedel av brukeren svekt.

Trygg og enkel innstigning

Slik fungerer innstigningen:

En eldre mann demonstrerer innstigning i Meywalk.En eldre mann demonstrerer innstigning i Meywalk.

Når brukeren har kommet på plass i gåstolen, er vedkommende i en sittende posisjon. Deretter kan man ved hjelp av vippebøyle komme opp i stående posisjon, og man er klar til å gå:

En eldre mann demonstrerer innstigning i Meywalk.En eldre mann demonstrerer innstigning i Meywalk.

Meywalk for barn forenkler sosiale settinger

En liten gutt bruker Meywalk mikro.

Meywalk finnes også i barneutgave. Det å være den eneste som ikke kan gå blant en gjeng med barn kan være vanskelig rent sosialt, og trist for noen. Meywalk gjør det litt enklere ved at brukeren får komme opp i høyden og delta på en helt annen måte enn når man sitter i en rullestol:

Meywalk 4 finnes i fire størrelser; mini, small, medium og large, hvorav den minste passer til barn som veier så lite som 15 kg. Den største har en maks belastning på 130 kg. Les gjerne mer om Meywalk og de ulike størrelsene, utgavene og tilbehøret her.

Her er de i rekkefølgen large, medium, small og mini (fra venstre):

Alle fire størrelsene av Meywalk oppstilt etter hverandre.

Meywalk kan tilpasses den enkeltes behov ved hjelp av enkel justering og et stort utvalg tilbehør, slik som magepute, bord, sideplater, antitipp, hoftestøtter, benskilleplate, ulike polstre og forskjellige setetyper. All informasjon om Meywalk og dens tilbehør finner du her.

En liten jente bruker Meywalk i størrelse small.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

144