Mille elsker å gå

Som 10-åring ble gangen til Mille mer usikker, og etter en operasjon i det ene beinet, kunne hun ikke lenger gå.

Foreldrene syntes dette var veldig trist, for Mille elsket virkelig å gå. Det var det hun likte å gjøre aller best. Så de satte i gang å trene, og etter noen uker kunne Mille stå selv! De fortsatte å trene ved flytte beina hennes, i håp om at hun kanskje skulle gjenkjenne gangmønsteret. Ingenting skjedde på flere uker.

Plutselig en dag under treningen fikk Mille et spesielt uttrykk i øynene. Hun kikket på mamma med et bestemt blikk – og så gikk hun… Ikke et tørt øye var å se. Nå gikk det fremover. Dette kom til å gå bra!

Profilbilde av Mille
Allikevel ble det en tung tid hvor foreldrene til Mille måtte stå på å kjempe for å bevare gangfunksjonen til Mille. Med hennes 170 cm ble det utfordrende for alle å ledsage henne. Noe måtte skje.

Så fikk Mille en fin blå Meywalker. En lettelse for foreldrene, og en flott gave for Mille.

Nå har vi med Meywalkeren bak i bilen når vi skal til byen, på shopping, dagsturer osv. Mille kommer opp i full ståhøyde, kan se alle i øynene. Hun beveger seg og trener gangen under forhold som ikke føles som trening. Hun er en del av samtalene når hun er sammen med oss i øyehøyde. Vi foreldre har begge hendene fri til å kunne vise Mille noe hun ser etter,  forteller moren til Mille.

Mille er ikke lenger avhengig av hjelp fra andre. Med Meywalk 4 kan hun – og vil hun – gå selv. I sin Meywalk, som er stilt inn til hennes kropp, står og går Mille akkurat slik du skal med den støtte kroppen hennes trenger.

Mille kan faktisk gå 5 km på en god dag – og de har hun heldigvis mange av. Mille elsker å bruke sin Meywalk.

Vi føler en stor frihet når Mille kan være i hagen med walkeren. Vi kan pusle med vårt og samtidig vite at vi ikke forsømmer Milles gangfunksjon. At vi innimellom må se etter henne – er kun en ekstra bonus som gleder oss og bringer smil.
Mille har nylig oppgradert til en større Meywalk – det beste hjelpemiddel med så mange gevinster både for Mille og for personene som hjelper henne hver dag.

 

Mille Går med mann

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

123