Nå kan enda flere være med i bakken!

Takket være vårt nyeste medlem i sitski-familien; Tessier Tempo Access.

Mange kjenner allerede til den populære Tessier Tempo. Access har samme ramme og fot som denne, men har et mye lavere tyngdepunkt. Tempo er 33cm over bakken mens Access er 19. Dette gjør Access svært stabil, slik at den egner seg for nybegynnere, personer med lavere funksjonsevne og/eller begrenset balanse, og barn. Den gjør at enda flere nå kan oppleve mestring i bakken.

Tegning som viser høyden på Tempo Access vs Tempo.

En kan velge mellom flere ulike setestørrelser til Access, uavhengig av behov. Access egner seg for både små og store brukere og har en maksimal brukervekt opp til 100 kg. Access er utstyrt med en støtavdempende lydløs gummiblokk som forhindrer støt og slag under skikjøringen. Access er også utstyrt med en gassylinder som gir god assistanse opp i stolheisposisjon
Tessier Tempo Access I stolheisposisjon.

Access fungerer like godt i alle typer skiheiser og snøforhold, og tilbys med krykkeski, ledsagerbøyle og/eller assistansebøyle. Assistansebøylen brukes dersom brukeren har behov for litt assistanse, for eksempel ved forflytning på flatmark. Nevneverdig er det også at Access er blant de letteste sitskiene på markedet med sine 15 kg.

Access vil gjøre at enda flere får muligheten til å nyte den alpine frihetsfølelsen fremover.

En mann sitter i Tessier Tempo Access I skibakken. Vi ser ham bakfra med fine fjell i bakgrunnen.

Mer informasjon om Tessier Tempo Access. 

For ytterligere informasjon og bestilling/søknad, kontakt fagkonsulenten i ditt distrikt.