Ny oppdagelse av rom og bevegelse

– Jeg kommer, sier han til fotografen som er kommet for å forevige øyeblikket. Akka kjøreplate

Turen rundt i det store rommet er ikke slutt før batteriene er tomme. Da har han utforsket alle varianter av slyngene som kjøretapen på gulvet gir mulighet til. De voksne i rommet er gjort til statister, bakgrunnsstøy. Men de ser han. De ser smilet. De senser pågangsmotet. Gutten som knapt er i stand til å løfte hånden har kontroll og har fått en ny oppdagelse av rom og bevegelse.

Akka kjøreplate er et elektrisk drevet forflytningshjelpemiddel som styres av trykk på en bryter, og som hele tiden følger en tape som legges på gulvet. Du kan velge å kjøre til eller fra på eget initiativ noe som øker graden av uavhengig forflytning. Tapeslyngen kan gå rundt i sirkler eller i runder i et rom, eller ut og inn av rom. Ulike seteenheter eller ståstativ settes oppå platen – gjerne med bord eller festeløsning for bryter.

Akka gjør det mulig å søke opp leker, gjenstander og situasjoner på gulvnivå, eller høyere hvis en større stol er påmontert. Den nye utgaven Akka Smart muliggjør rygging på tapeslyngen.

Akka-platen

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

139