Nå kan enda flere være med i bakken!

Nå kan enda flere være med i bakken!

Dette er takket være vårt nyeste medlem i sitski-familien; Tessier Tempo Access.

Mange kjenner allerede til den populære Tessier Tempo. Access har samme ramme og fot som denne, men har et mye lavere tyngdepunkt. Tempo er 33cm over bakken mens Access er 19. Dette gjør Access svært stabil, slik at den egner seg for nybegynnere, personer med lavere funksjonsevne og/eller begrenset balanse, og barn. Den gjør at enda fler nå kan oppleve mestring i bakken, enten det er på egenhånd eller med en ledsager bak.

Tegning som viser høyden på Tempo Access vs Tempo.

En kan velge mellom mange ulike setetyper til Access, avhengig av behov. Access egner seg like godt til tunge som lette brukere da den har en god demper. Gassylinderen hjelper Access opp i stolheisposisjon slik at ledsager eller bruker slipper å løfte tungt. Sitskien er låsbar i stolheisposisjon ved ledsagerstyring.
Tessier Tempo Access I stolheisposisjon.

Access fungerer like godt i alle typer skiheiser og snøforhold, og tilbys med krykkeski, assistansebøyle og/eller ledsagerbøyle. Sistnevnte er leddet slik at ledsageren får maksimal kontroll på sitskiten med minimal anstrengelse. Assistansebøylen brukes dersom brukeren har behov for litt assistanse, for eksempel ved forflytning på flatmark. Nevneverdig er det også at Access er blant de letteste sitskiene på markedet med sine 15 kg.

Access vil gjøre at enda flere får muligheten til å nyte den alpine frihetsfølelsen fremover.

En mann sitter i Tessier Tempo Access I skibakken. Vi ser ham bakfra med fine fjell i bakgrunnen.

Mer informasjon om Tessier Tempo Access. 

For ytterligere informasjon og bestilling/søknad, kontakt fagkonsulenten i ditt distrikt. 

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

157