Hopp til innhold

Den lille, store forskjellen

I over 20 år har Bardum hatt et stort ønske å gi mennesker med nedsatt funksjonsnivå en mulighet til å være aktiv og selvstendig. Det handler om å leve hele livet. Eier og grunnlegger, Per Sverre Bardum, er fortsatt aktiv i selskapets styre. Og som norskeid og familiedrevet firma møter vi behov i markedet med ydmykhet og nærhet. Vi ønsker å være der det er behov for at vi er – synlige og til stede. Vårt arbeid, virke og fokus er i Norge. Vi skal være tett på der det er behov for oss.


Bardum er der for kundene våre. Vi skal strekke oss langt for å yte den service og oppfølging som er forventet. I vårt samarbeid med kunde, hjelpeapparat og leverandører. Ved å ensidig satse på kvalitetsprodukter ønsker vi å vise både internt og eksternt at vi tar vår oppgave og alle utfordringer vi møter alvorlig. Av respekt for menneskene som skal håndtere, bruke og nyttiggjøre seg våre ulike hjelpemidler. Vi anser det som essensielt at kvaliteten gjenspeiler dette. Det er likevel menneskene som er livsnerven i Bardum. Vi er fagpersoner med ulik bakgrunn, og vi ønsker å gi muligheter også internt til å vokse og utvikle oss.

Vi deltok i vennskapskampanjen fra NRK Super, og hele Bardum-gjengen danset BlimE-dansen (2021). Hovedbudskapet denne gangen var at du må stole på at du er bra nok! Ta en titt på vårt bidrag over!


Vi er stolt over en utpreget stå-på-kultur i Bardum. Vi møter mennesker der de er og når de er der. Å være der for mennesker som trenger det lille ekstra for å mestre dagliglivets aktiviteter, krav og gleder betyr mye for oss. Enten du er bruker av hjelpemidler eller du er involvert som pårørende, fagperson eller leverandør, møter du løsningsorienterte personer som sammen tilbyr et knippe av kunnskap, kreativitet, samhold og inspirasjon. Et fagmiljø mange drar nytte av og har stor glede av.


Velkommen til oss!