Om oss

Bardum består av en gjeng med mange fargerike mennesker...

.. som er både åpne, ærlige og omsorgsfulle. Sammen er vi annerledes – og med mange års unik erfaring jobber hver enkelt av oss for å gjøre en forskjell. Med faglig dyktighet, et effektivt serviceapparat og ikke minst sterke ønsker om å bidra til mer glede og økt livskvalitet, gleder vi oss til ta fatt på arbeidsdagen.

Enten du er bruker av hjelpemidler eller du er involvert som pårørende, fagpersoner eller leverandør, møter du løsningsorienterte personer som sammen tilbyr et knippe av kunnskap, kreativitet, samhold og inspirasjon. Et fagmiljø mange drar nytte av og har stor glede av.

Bardum oppleves av de ansatte som et annerledes firma enn konkurrerende selskaper. De ansatte liker å fremstå som en kul gjeng som bidrar med å skape et attraktiv arbeidssted – et godt sted å være. Det sosiale livet i bedriften har alltid vært en viktig og verdsatt del for både ansatte og ledelse. En fryktløs og flott gjeng stiller opp og leverer effektivt og med stil når «Bardum gjør ting de ikke kan». Allsidigheten i personene gir engasjerte, energiske og inkluderende gledesspredere.

Bardum AS gir meg gåsehud

Det er mange aktive og sporty mennesker hos oss – og selv om alle ikke er like aktive, blomstrer alle som lekne karakterer i sosiale lag. Vi liker å fremstå som «one big happy family» – og dager, uker, måneder og år skal være en kultur med Bardum-gjengen. Mellom fest og moro ved sosiale sammenkomster jobbes det knallhardt for å kunne bestå som et fremtidsrettet og attraktivt selskap. Med styrende visjoner utvikles Bardum som en kompetansebedrift for stadig å bli mer ettertraktet. Bardum er i vinden, og vi ser frem til mange års samarbeid med alle våre relasjoner.

Hilsen alle oss i Bardum

Bilde av hele Bardum-gjengen utenfor kontoret iført like gensere.