NAV ergo-/fysioterapeut

Med vår service og fagkompetanse får du hjelpemidler som gjør at brukerne kan delta i aktivitet på lik linje med funksjonsfriske. Brukerne fortjener å oppleve komfort og glede i de daglige aktivitetene.

Hos oss møter du fagkonsulenter med erfaring fra kommune og 3. linjetjeneste. Vi er et lite firma, men har et landsdekkende salgsnett med egne fagkonsulenter. I fanen «Våre ansatte» finner du kontaktinformasjon til ansvarlig fagkonsulent for ditt distrikt.

I vårt sortiment finner du aktivitetshjelpemidler og hjelpemidler til bruk i daglig aktivitet, både sommer og vinter. Vi er ledende leverandør av sitski i Norge. I tillegg har vi et bredt spekter av hjelpemidler til barn, slik som bilseter, gåstativ, barnevogn, senger, interaktivt ståstativ, sykler med hjelpemotor og andre spesial sykler.

Våre produkter er valgt ut etter kvalitet, design og leveringsdyktighet hos produsent. I tillegg tilbyr vi spesialtilpassing av alle typer hjelpemidler. Teknisk informasjon om de enkelte produktene finner du i menyen under eller i produktkatalogen.

Bardum har formidlet hjelpemidler gjennom NAV siden oppstarten i 1999 og jobber for fortsatt å være en viktig samarbeidspartner i formidling av hjelpemidler.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

151