Ønsker du besøk av oss?

Til høsten legger vi ut på turné og reiser rundt for å vise frem våre produkter til sykehjem, sykehus og hjemmetjenesten rundt omkring i landet. Har du lyst på besøk av oss på din arbeidsplass? Er fremtidsrettede produkter som letter hverdagen både for helsepersonell og brukere noe for dere? Vi kommer gjerne inn til dere, men kan også sette opp visningstelt utenfor. Vi gjør det som passer best for dere! Meld din interesse for et uforpliktende besøk!

Hva har vi som er nyttig for dere?

Vi har produkter som er unike, og som du ikke finner hos andre leverandører. Våre produkter er fremtidsrettede og utviklet for å gjøre hverdagen bedre og enklere for brukere, men også helsepersonell. Sengen vår RotoBed selvstendiggjør brukere samtidig som den gjør at helsepersonell ikke trenger å bruke tid på å få pasienter ut og inn av sin egen seng, men heller på andre nyttige oppgaver. Tidewave-vendemadrassen vender brukeren sakte fra side til side kontinuerlig, noe som forhindrer trykksår og gjør at helsepersonell ikke trenger å manuelt vende pasienter om natten. Produktene våre skal også bidra til aktivisering, spesielt blant eldre og syke. Aktivitetsroboten Berntsen bidrar med aktivisering av eldre, selv når de er alene hjemme. Digital aktiviseringsmedisin kaller vi det!

Ble du nysgjerrig og ønsker å vite mer? Send inn en uforpliktende forespørsel nedenfor, så tar vi kontakt!

Unike produkter gjør den lille, store forskjellen

RotoBed – en seng med elektrisk sving- og oppreisningsfunksjon

Med oss på veien har vi som nevnt over sengen RotoBed, som forenkler forflytningen av pasienter. Dette er en helt unik seng som stadig får gode tilbakemeldinger fra brukere og helsepersonell. Er du nysgjerrig blir det mulighet for å prøve denne sengen!

RotoBed er godt likt på blant annet sykehjem. Midt under Covid-19-pandemien leverte vi ut mange senger til Tingvoll og Kurland sykehjem. Se filmen fra utleveringen med sykehjemmenes tilbakemeldinger:

Tidewave – en unik vendemadrass som forhindrer og behandler trykksår

Madrassen innehar en unik teknologi som gir brukertilpasset bevegelsesstimuli og forhindrer trykksår. Madrassen krummer seg rundt brukeren og beveger seg i sakte tempo fra side til side. Krummingen og bevegelsesstimulien gir brukere bedre søvn fordi man unngår manuell stillingsendring, som for enkelte kan medføre oppvåkninger, smerter og/eller spasmer. Dette fører igjen til mindre stivhet og smerter og mer overskudd og deltakelse på dagtid. Madrassen forebygger trykksår opp til og med grad fire. Tidewave-madrassen kommer for salg til høsten og er definitivt verdt å se og prøve!

Nedenfor kan du se en sykepleiers tilbakemelding på Tidewave-madrassen:

Berntsen-familien – digital aktivitetsmedisin

Berntsen er en aktiviseringsrobot som gjør det mulig for eldre å få tilrettelagt aktivisering i hjemmet, uten at helsepersonell eller fysioterapeuter trenger å være til stede hver gang. Berntsen gir beskjed når det er klart for trening, og setter i gang treningsprogrammet. I tillegg kan han gi andre påminnelser tilpasset hver enkelt. Pårørende og helsepersonell kan også ringe til brukeren via PasientSky,  hvilket sørger for at brukeren får ekstra god og tett oppfølging.

Anna Esther Endresen (84) satt for det meste i stolen, strikket og turte ikke å gå ut. Etter en uke med Berntsen Beinlaus trener hun hver dag og er ute og går turer på egenhånd. Hun gleder seg til hver eneste økt og er strålende fornøyd med seg selv. Fysioterapeut Ragna er minst like imponert. Se filmen om Anna Esther her:

I tillegg til produktene nevnt over har vi med oss et aktiviseringsbord hvor brukerne kan aktiviseres og sosialiseres, en terapisykkel og en sansestimulerende hvilestol. Gi gjerne beskjed dersom dere ønsker at vi skal ta med oss andre produkter, så gjør vi selvfølgelig det!

Vi tar smittevern på alvor og følger NHIs retningslinjer. Send oss en forespørsel via skjemaet nedenfor dersom dere ønsker besøk av oss: