Påskeferie på fjellet eller hjemme?

Mange vil nok si at den tradisjonelle norske måten å feire påske på er knyttet til turer i naturen, god mat og tid til familie og venner. Enten vi reiser på fjellet i påsken eller blir hjemme, lengter vi etter sol, påskeegg og gode fridager. Borte eller hjemme; påsken gir oss fritid, og vi kan velge å være i aktivitet med familie og venner – på snø eller på veien.

Sitskikjøring i slalombakkenFor deg som ønsker å være sammen med familie og venner i alpinbakken, finnes det flere muligheter, enten du kan kjøre på egenhånd eller du trenger bistand til å delta i denne sosiale og opplevelsesrike vinteraktiviteten.

I skibakken

Sitski er noe for deg hvis du ønsker å kjøre alpint og ikke kan kjøre stående alpint på grunn av ditt funksjonsnivå. Dette kan blant annet være balanseproblemer, redusert eller ingen gangfunksjon. Du kan være selvstendig eller ha behov for ledsager i større eller mindre grad.

Les også Fra passiv passasjer til dyp skiglede og Sitski = håp.

Ut på tur sammen

Det finnes ulike piggekjelker som brukes i langrennsløypa. Du kan enten pigge selv med beina rett frem eller med beina under setet. Barn kan sitte i en piggekjelkeog bli dratt med pulkdrag. Et ypperlig alternativ til pulk er en speisalkjelke/akebrett som egner seg like godt i skisporet som på gåtur på snø eller i akebakken.

Daniel på aketur i snøen med snowComfort. sol og pølsegrilling

Glede på hjul

Sykling gir en herlig opplevelse av frihet og uavhengighet. Mange bruker sykkel til trening og ikke minst opptrening etter en skade, men de fleste vil nok mene at sykling gir så mye mer enn helsebringende effekt. Ingen andre transportmidler gir samme frihetsfølelsen som sykkel. Sykkelgleden er viktig!

Les også Endelig kan Anne lufte hunden sin

Anne på sykkeltur på en skogssti sammen med hunden Glede.

Med ønske om en god påske!

Sjekk gjerne ut utvalget av vinterprodukter og sykler, eller ta kontakt med fagkonsulenten i ditt distrikt hvis du har noen spørsmål eller ønsker å prøve ut et produkt. Vi hjelper deg gjerne!

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

140