Påskeferie på fjellet eller hjemme?

Mange vil nok si at den tradisjonelle norske måten å feire påske på er knyttet til turer i naturen, god mat og tid til familie og venner. Enten vi reiser på fjellet i påsken eller vi blir hjemme, lengter vi etter sol, påskeegg og gode fridager. Borte eller hjemme, påsken gir oss fritid, og vi kan velge å være i aktivitet med familie og venner – på snø eller på veien.

For deg som ønsker å være sammen med familie og venner i alpinbakken, finnes det flere muligheter, enten du kan kjøre på egenhånd eller du trenger bistand til å delta i denne sosiale og opplevelsesrike vinteraktiviteten.

Sitskikjøring i slalombakken

I skibakken
Sitski er noe for deg hvis du ønsker å kjøre alpint og ikke kan kjøre stående alpint på grunn av ditt funksjonsnivå. Dette kan blant annet være balanseproblemer, redusert eller ingen gang-funksjon. Du kan være selv-stendig, eller kan ha behov for ledsager i større eller mindre grad.

Ut på tur sammen
Det finnes ulike piggekjelker som brukes i langrennsløypa. Du kan enten pigge selv med beina rett frem eller med beina under sete. Barn kan sitte i en piggekjelke og bli dratt med pulkdrag.

Glede på hjul
Sykling gir en herlig opplevelse av frihet og uavhengighet. Mange bruker sykkel til trening og ikke minst opptrening etter en skade, men de fleste vil nok mene at sykling gir så mye mer enn helsebringende effekt. Ingen andre transportmidler gir samme frihetsfølelsen som sykkel. Sykkelgleden er viktig!

Med ønske om en god påske!

Sjekk gjerne ut utvalget av vinterprodukter og sykler, eller ta kontakt med fagkonsulenten i ditt distrikt hvis du har noen spørsmål eller ønsker å prøve ut et produkt. Vi hjelper deg gjerne!

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

140