Påskeferie på fjellet eller hjemme?

Mange vil nok si at den tradisjonelle norske måten å feire påske på er knyttet til turer i naturen, god mat og tid til familie og venner. Enten vi reiser på fjellet i påsken eller blir hjemme, lengter vi etter sol, påskeegg og gode fridager. Borte eller hjemme; påsken gir oss fritid, og vi kan velge å være i aktivitet med familie og venner – på snø eller på veien.

For deg som ønsker å være sammen med familie og venner i alpinbakken, finnes det flere muligheter, enten du kan kjøre på egenhånd eller du trenger bistand til å delta i denne sosiale og opplevelsesrike vinteraktiviteten.

I skibakken

Sitski er noe for deg hvis du ønsker å kjøre alpint og ikke kan kjøre stående alpint på grunn av ditt funksjonsnivå. Dette kan blant annet være balanseproblemer, redusert eller ingen gangfunksjon. Du kan være selvstendig eller ha behov for ledsager i større eller mindre grad.

Les også Fra passiv passasjer til dyp skiglede og Sitski = håp.

vår YouTube-kanal finner du en egen spilleliste for hver sitski som er prisforhandlet med NAV.

Ut på tur sammen

Alle kan være med i langrennsløypa, i akebakken, på skøytetur og gåtur. Kjelken SnowComfort kan både brukes som akebrett, spark og pulk, på snø og is. Barnet sitter i kjelken mens den voksne står bak og styrer. Kjelken er prisforhandlet med NAV.

Mann i Bardum-skidress går på langrenn med jente 5 år sittende i en pulk/SnowComfort kjelke.

vår YouTube-kanal finner du en egen spilleiste med filmer som viser SnowComfort i bruk samt demonstrasjonsfilm.

Spesialtilpasset Snowracer

Ny av året er kjelken Snowracer King Size som også er prisforhandlet med NAV. Den er i bunn og grunn som en vanlig Snowracer, men har påmontert et Bardum-sete som gir ekstra støtte for barn som trenger det. Den har plass til en ledsager bak og kan fås med forlenget styrestamme som gjør det lettere for ledsageren å styre. Ganske genial, synes vi!

Se flere filmer av Snowracer King Size i spillelisten på vår YouTube-kanal.

Glede på hjul

Sykling gir en herlig opplevelse av frihet og uavhengighet. Mange bruker sykkel til trening og ikke minst opptrening etter en skade, men de fleste vil nok mene at sykling gir så mye mer enn helsebringende effekt. Ingen andre transportmidler gir samme frihetsfølelsen som sykkel.

En dame sykler på en Viktoria-sykkel på en asfaltlagt skogsvei. Hun sitter høyt og fint og har full oversikt over sykkelens bredde fordi den har to hjul foran. Hun har på seg blå klær, hvitt skjerf og hvit hjelm og smiler til kameraet.
Lene sykler på en Viktoria Power med to hjul foran.

 

En mann med briller og litt grått skjegg sykler Scorpion fs 26 i skogen. Han er i farta, smiler fra øre til øre og har på seg en blå allværsjakke med oransje glidelåser. Han har på seg olabukse, knallgrønne sproty sko, svarte hansker og svart sykkelhjelm.
Stål sykler på en Scorpion fs 26.

Vi har mange ulike sykler som er prisforhandlet med NAV. De ulike syklene tilfredsstiller ulike behov. Alle syklene har hver sin spilleiste på får YouTube-kanal.

Ut på tur med terrengvogn med hjelpemotor

En terrengvogn med hjelpemotor gjør påsketuren til en lek uansett vær og terreng. Den gjør det mulig for alle å være med og sørger for at man ikke sliter seg ut når man dytter vogn med større barn eller voksne i. Kangoo terrengvogn er prisforhandlet med NAV.

På vår YouTube-kanal finner du filmer av alle våre prisforhandlede vogner. 

 

Med ønske om en god påske!

Sjekk gjerne ut utvalget av vinterprodukter og sykler, eller ta kontakt med fagkonsulenten i ditt distrikt hvis du har noen spørsmål eller ønsker å prøve ut et produkt. Vi hjelper deg gjerne!

Oversikt over alle våre prisforhandlede akebrett, sitski, sykler og vogner:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

140