RotoBed® er tidenes smarteste seng!

Med elektrisk sving- og oppreisningsfunksjon kan man komme seg ut og inn av sengen på egenhånd, tross svekket funksjonsevne. Dette gjør en enorm forskjell for mange og sørger for deltakelse, glede, selvstendighet og økt livskvalitet. Tenk at en seng kan ha så mye å si!

RotoBed®Free er en innovativ seng med elektrisk sving- og oppreisningfunksjon. Den har mange velferdsteknologiske funksjoner:

  • De som har vanskeligheter med å komme seg ut og inn av sengen kan nå gjøre det uten fysisk anstrengelse.
  • Med en enkel håndkontroll som en selv styrer sengen med kan man komme seg opp i sittestilling og rotere den vinkelrett mot rommet. Dette forenkler inn- og utstigning av sengen og overføring til rullestol og ståstativ.
  • Sengen har elektrisk rotasjon, høydejustering, ryggjustering og leggjustering.
  • Rotasjonen er stillegående og behagelig for brukeren.
  • Enkel og brukervennlig håndkontroll
  • Sengen kan forbedre brukers mobilitet og livskvalitet og minsker arbeidsbelastningen til pårørende
  • Liggeflaten er firedelt og gir optimal støtte for brukeren

Les også RotoBed®Free erstattet hjemmehjelpen. Nå klarer Bjørg seg helt selv.

Hvem har nytte av RotoBed®Free?

RotoBed® egner seg godt for alle som har vanskeligheter med å komme seg inn og ut av sengen på egenhånd og som i dag får bistand med dette fra pårørende eller hjemmehjelpen. Mennesker med nedsatt funksjon på grunn av alderdom, Parkinson, ME, ALS eller andre diagnoser vil kunne bo hjemme lenger og leve et mer deltakende og selvstendig liv.

Fyll ut kontaktskjema om du ønsker mer informasjon om RotoBed®Free: Fremtidens pleieseng med elektrisk sving- og oppreisningsfunksjon

Hvordan anskaffe RotoBed®?

Hjelpemidler produseres i små kvanta og er spesialtilpasset hver enkelt bruker. Produktenes utforming og materialene som er brukt er nøye gjennomtenkt og testet etter alle kunstens regler for at de skal kunne gjøre en forskjell i menneskers liv. Dermed er hjelpemidler nokså kostbare, også for oss leverandører. Sengen kan kjøpes privat, men man kan også søke NAV om å få innvilget en slik seng.

RotoBed® kan dekkes av NAV

Det er mulig å søke om RotoBed via NAV. Det er din fysioterapeut, ergoterapeut eller fastlege som hjelper deg med å søke. Kontakt vedkommende for å få hjelp med søknaden. Alternativt kan du fylle ut skjemaet nederst på siden, så hjelper vi deg videre i prosessen.

Hvem kan få RotoBed® dekket av NAV?

Vi erfarer at de som ikke kan løfte beina ut av sengen og forflytte seg uten hjelp får innvilget sengen. Den er mest aktuell for de som selv klarer å forflytte seg fra sittende stilling i sengen til rullestol, rullator eller lignende. Det at man tilbringer mye tid i sengen kan også være en god grunn til å få innvilget RotoBed®, da sving- og oppreisningsfunksjonen gir stillingsendring og mulighet til å sette seg opp for å spise, se på TV eller få besøk. Hvem som får innvilget sengen er ikke styrt av diagnose, men av funksjon. Både ungdommer med ME og eldre med Parkinson bruker eksempelvis denne sengen. RotoBed® er også svært aktuell for de med overvekt som krever flere hjelpere for å foreta en forflytning.

Rask demonstrasjon av RotoBed®Free:

Full demonstrasjon av RotoBed®Free:

Jeg ønsker mer informasjon om RotoBed®Free eller hjelp med kjøps- eller søknadsprosessen:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

139