Safety Sleeper redder ferien og hverdagen

Vår aller mest populære seng er reisesengen Safety Sleeper, og det er ikke uten grunn. Navnet gjenspeiler nettop det som kjennetegner sengen; trygghet.

Beth og datter i en rosa Safety Sleeper reisesengMange barn med spesielle behov trenger et trygt sted å sove, spesielt når de er på reise og omgivelsene er ukjente. Safety Sleeper tilbyr nettop dette. Sengen er lukket og utgjør dermed et lite, trygt og koselig rom for barnet og foreldrene, et rom man kjenner seg igjen i uansett hvor man befinner seg. Den er også genial dersom man har et barn som vandrer og man er bekymret for barnets sikkerhet. Med Safety Sleeper trenger man ikke å bekymre seg. Barnet sover trygt og godt i sengen sin uansett hvor man er.

Det å reise med et barn med spesielle behov kan være utfordrende, særlig om natten. Safety Sleeper gjør det litt enklere, i følge mange familier. Les tilbakemeldinger fra familier som har Safety Sleeper her. 

Like bra hjemme som på reise

Safety Sleeper er perfekt på reise, men mange bruker den også hjemme enten i sin vanlige seng eller som et supplement. Det trygge lille miljøet inne i Safety Sleeper brukes ofte også på dagtid når barnet trenger litt tid for seg selv, slapper av eller leker.

Safety Sleeper reiseseng og barn som leker

Èn kolli

En av de mest geniale tingene med Safety Sleeper er at den er enkel å ha med seg. Den kommer i en koffert og kan fraktes i den, eller man kan legge den i en vanlig bag. Tilsvarende senger tar mer plass på reise, og krever ofte to kolli. Her er det bare én.

Safety Sleeper koffert med innhold

Robust

Reisesenger er sammenleggbare, hvilket ofte betyr at man må være litt forsiktig med dem. Safety Sleeper er standhaftig og tåler utagerende barn som slår, hopper og beveger seg hyppig rundt i sengen.

Tilpasset den enkelte

Har man et funksjonshemmet barn trenger man ofte spesialtilpasninger. Vi tilpasser Safety Sleeper til den enkelte med ulike typer polstring, innganger farge også videre. Her er det mange muligheter, og vi finner noe som fungerer for akkurat ditt barn.

Hva er spesielt med Safey Sleeper?

  • Gir barnet et trygt sted å sove både hjemme og på reise
  • Hindrer utrygg vandring om natten, hvilket gir foreldre bedre søvn
  • Bedre søvn for både barn og foreldre
  • Fungerer like bra hjemme som på reise
  • Gir et trygt lite miljø til bruk både om natten og på dagtid
  • Tar lite plass på reise – kun én kolli
  • Er robust og tåler røff behandling
  • Tilpasses den enkeltes behov

Ta meg til produktsiden til Safety Sleeper.

Vil dere prøve Safety Sleeper? Ta kontakt med fagkonsulenten i ditt distrikt! 

Gutt i en blå Safety Sleeper reiseseng

Les også:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

147