Sitski for alle – uansett funksjonsnivå

Fra 1. juli 2014 kan også personer over 26 år få dekket aktivitetshjelpemidler.

Plutselig er vinteren her, og Bardum kan tilby sitski for alle – uansett funksjonsnivå.

Opplevelsene er mange og gleden er stor for de som får muligheten til å delta i skibakken.

De vanlige utfordringene og begrensninger vi opplever til daglig som følge av at hun ikke kan gå, forsvinner når vi er i bakken med sitski. Vi kan bevege oss like raskt som alle andre, og Aurora hyler av glede. Det er en befriende følelse og alt vi trenger å tenke på er at hun ikke skal fryse. 🙂

– far fra Akershus

Med sitski får man oppleve fart og spenning, samt at det gir sansestimuli. Movitasjonen for å dra ut kalde vinterdager blir forsterket både for elever og ledsagere når man vet at man skal kjøre sitski i slalåmbakken.

– Morten Hansen, Idrettspedagog

Det betyr alt for meg å komme ut i skibakken. Jeg får være sammen med venner, og møter nye mennesker. Det er en perfekt dag for meg! Været har ingenting å si. Jeg føler meg fri.

– Ung mann, Oslo

Jeg kan kjøre med venninner og andre uten at de bør hjelpe meg. Med sitskiens funksjoner trenger jeg kun litt enkel assistanse som hvem  som helst kan gi meg.

– Ung kvinne, Oslo

Les mer om det store utvalget vårt av sitski og vinterprodukter.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

121