Skidager avlyses, – meld deg på individuell utprøving i stedet!

Flere av våre skidager avlyses dessverre grunnet koronasituasjonen. Dette synes vi er utrolig synd, MEN vi vil minne om at vi er i full beredskap som vanlig og mer enn gjerne gjennomfører individuelle utprøvinger.

Vi har fagkonsulenter i hele landet som kan gjennomføre individuelle utprøvinger med god avstand til både bruker og ledsager. Kontakt gjerne fagkonsulenten i ditt fylke for å få vite om skidagen går som planlagt. Dersom din skidag er avlyst er det likevel fullt mulig å få prøve vårt ski- og akeutstyr.  Forutsetningene for å komme på en individuell utprøving er at du har diskutert det med din ergo- eller fysioterapeut og at dere er enige om at det kan være aktuelt for deg å søke om et eller flere av våre produkter. Det kan være behov for henvisning fra NAV Hjelpemiddelsentral for å gjennomføre utprøving. Sjekk med lokal ergo-/fysioterapeut eller NAV HMS.

Ta gjerne en titt på våre prisforhandlede akebrett og sitski før du melder deg på. Under individuelle utprøvinger gjelder de samme smittevernreglene som på skidagene; vi i Bardum må holde avstand til brukere og ber derfor alle om å ha med seg en egen ledsager som kan hjelpe til.

Oversikt over planlagte aktiviteter og skidager.

Meld din interesse for individuell utprøving her:

Vi er inne i en spesiell tid der mange arenaer stenges. Heldigvis finnes det utendørsaktiviteter som kan gjøre hverdagen litt lysere: