Storfornøyde i Special Tomato Sitter sete

Les solskinnshistoriene fra tre unge frøkner, om det lille og hendige setet som man kan ha med nesten over alt!

“Dette tomatosete har jeg og familien min blitt veldig glad i. Det er helt supert! Vi var i Tyrkia i sommer, og da satt jeg i dette sete på flyet. Siden jeg ikke har hodekontroll og ikke kan sitte, så passet setet perfekt. Det er også veldig kjekt å ta med når man skal bort på besøk, da det enkelt kan festes til en vanlig stol. Understellet – som har hjul – kan taes av. Det passer også til “tomato-vognene” fra Bardum.  Mamma håper at mange andre barn også får prøve dette sete.”

Klem fra Emily, 2 år

TEST

Her sitter Emily i sin Special Tomato Sitter og er veldig fornøyd! Følg gjerne hverdagen til Emily og familien hennes med opplevelser, betydningsfulle øyeblikk, drømmer, og anbefalinger om produkter som gjør hverdagen litt enklere -på bloggen Lillegullemily.

 

Setet fungerer optimalt, snuppa er veldig fornøyd også. Det er så lett å bære med seg og fint å feste rundt spisestue-stoler når hun vil sitte i setet fremfor rullestolen. Hun slapper så godt av i det.

Special Tomato sitter

Special Tomato Sitter sete

 

Vi er helt avhengige av Tomato-setet vårt og bruker det nesten daglig. Det gir oss mer frihet og gjør at vi med en hardt handikappet datter på 5 år, lettere kan reise rundt og gjøre det andre småbarnsfamilier gjør. I løpet av ferien har vår datter vært på utallige båtturer, kjørt like mange karuseller som lillebror på Liseberg, vært på kino, cafébesøk, stranda, besøk hos venner osv. I alle disse situasjonene var det veldig godt å ha med setet slik at vi foreldre ikke alltid måtte ha noen sittende på fanget… Ikke minst er det gull verdt ved flyturer! Det er enkelt å ha med seg, tar liten plass og passer inn de aller fleste steder.

– Mor til Vilde

Les mer om det praktiske sete på produktsiden Special Tomato Sitter.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

169