Starfish gir eksemplarisk støtte og hygiene

Vi har nok en gang fått fantastiske tilbakemeldinger på dusj og toalettstolen Zitzi Starfish Pro. Fysioterapeut Line trekker frem det at stolen har utallige muligheter for støtte og posisjonering, og samtidig gir god mulighet for å ivareta hygiene da den ikke sitter tett rundt hele kroppen.

Line er fysioterapeut i en gruppebolig for multifunksjonshemmede i Oslo. Der har hun tatt i bruk Zitzi Starfish Pro. Hun bruker den hos en mann som sitter i en støpt stol til daglig og ligger på en dynamisk trykkavlastende madrass. Han har kyfoskoliose, bekkenskjevhet, betydelig benlengdeforskjell, sub/lukserte hofter og flere kontrakturer. Han er avhengig av god posisjonering for å ivareta respirasjonen grunnet apneer i våken tilstand.

Hun forteller at Starfish sine utallige muligheter for støtte og justering, kombinert med ekstra polstring, gjør at han får en god, balansert og komfortabel sittestilling, der ledd og respirasjon ivaretas.

De største fordelene med StarfishStarfish i dusjen

Line forteller også om en stor fordel med Starfish som andre produkter ikke har; den sitter ikke tett rundt hele kroppen, og gir dermed gode muligheter for å ivareta hygiene for brukere som trenger mye støtte. «Den egner seg således like godt som dusjstol som toalettstol. Fordi den er så komfortabel er stolen godt egnet for de som trenger lang tid for å oppnå resultat på toalettet også», sier fysioterapeuten. De største fordelene er altså:

  • Utallige muligheter for støtte og posisjonering
  • Sitter ikke tett rundt hele kroppen, og gir dermed gode muligheter for å ivareta hygiene hos brukere som trenger mye støtte
  • Egner seg like godt som dusjstol som toalettstol da stolen er svært komfortabel

Les mer om dusj- og toalettstolen Zitzi Starifsh Pro

 

Les også:

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

149