Sykling skaper opplevelser og minner

Kan du huske første gang du satte deg på en trehjulssykkel?

Den litt dirrende følelsen i magen av å prøve noe nytt og litt farlig? Og sykkelen som begynte å bevege seg? Nå var det ingenting som kunne holde deg tilbake. Du var klar til å utforske, oppleve på egenhånd – du var simpelthen klar til å utforske hele verden! Siden begynte du å kjøre om kapp med naboungene, som kom fykende på trehjulssyklene sine. Men din sykkel var den flotteste av dem alle – rød som en tomat, skinnende blank, og så var det selvfølgelig den som kunne kjøre raskest! Kan du huske hvor stolt du var?

Ung eller gammel – sykling skaper opplevelser og minner.
De gode minnene gjør noe med oss, og vi opplever dem gjerne igjen.

En mann med briller og litt grått skjegg sykler Scorpion fs 26 i skogen. Han er i farta, smiler fra øre til øre og har på seg en blå allværsjakke med oransje glidelåser. Han har på seg olabukse, knallgrønne sproty sko, svarte hansker og svart sykkelhjelm.

Sykle når balansen svinner hen

De populære og unike trehjulssyklene i V-serien (Vik-Power trehjulssykkel, Viktoria Power trehjulssykkel og Viktor Power trehjulssykkel) oppleves som en tohjulssykkel, med innebygd krengning i rammen. Sykkelen “legger” seg i svingene, og skiller seg på denne måten fra tradisjonelle trehjulssykler. Den gir en trygg og sikker følelse også i svingene. Dette er sykler med meget lav innstigningshøyde. De har to hjul fremme som gir deg full kontroll over bredden på sykkelen. Disse trehjulssyklene passer like godt for voksne, som for barn og ungdom.

Utviklet i samarbeid med brukere

Produsenten har et verdifullt og tett samarbeid med brukere av V-serien. De har hele tiden fokus på å videreutvikle syklene, så de fungerer optimalt. Når du stiger på en V-sykkel, merker du raskt hvor enkelt det er å komme på sykkelen, takket være den lave innstigningshøyden. Og du opplever at sykkelen oppfører seg helt stabilt – også i svingene. Det betyder at du kan føle deg helt trygg og konsentrere deg om å nyte sykkelturen.

Prisforhandlede sykler

Syklene i V-serien er også prisforhandlet med NAV. Det vil si at du kan få innvilget en sykkel som et hjelpemiddel av NAV. Det er hjelpemidlene som er prisforhandlet som man i utgangspunktet kan få innvilget, og som er det foretrukne produktet. Du finner en oversikt over alle våre prisforhandlede sykler i artikkelen Prisforhandlede sykler 2020.

 

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

142