Sykling skaper opplevelser og minner

Kan du huske første gang du satte deg på en trehjulssykkel? Eller kan du kanskje forestille deg det?

Den litt dirrende følelsen i magen av å prøve noe nytt og litt farlig? Og sykkelen som begynte å bevege seg? Nå var det ingenting som kunne holde deg tilbake. Du var klar til å utforske, oppleve på egen hånd – du var simpelthen klar til å utforske hele verden! Siden begynte du å kjøre om kapp med naboungene, som kom rasende på deres trehjulssykler. Men din sykkel var den flotteste av alle barnesykler – rød som en tomat, skinnende blank og så var det selvfølgelig den som kunne kjøre raskest! Kan du huske hvor stolt du var?

Ung eller gammel – sykling skaper opplevelser og minner.Viktoria og Viki 3-hjuls sykler De gode minnene gjør noe med oss, og vi opplever de gjerne igjen.

Sykle når balansen svinner hen

De populære og unike trehjulssyklene i V-serien oppleves som en tohjulssykkel, med innebygd krengning i rammen. Sykkelen “legger” seg i svingene, og skiller seg på denne måten fra tradisjonelle trehjulssykler. Den gir en trygg og sikker følelse også i svingene. Dette er sykler med meget lav innstigningshøyde. De har to hjul framme som gir deg full kontroll over bredden på sykkelen.

Trehjulssykler til alle aldre

Trehjulssyklene i V-serien tilbys i fire ulike størrelser; Viki, Vik, Viktoria og Viktor. Vik fås nå også med hjelpemotor – Vik Power. De tre største modellene er tilgjengelig med hjelpemotor; Vik Power, Viktoria Power og Viktor Power.
Alle trehjulssyklene har et omfattende tilbehørsprogram slik at syklene kan tilpasses til den enkelte.

Utviklet i samarbeid med brukere

Produsenten har et verdifullt og tett samarbeid med brukere av V-serien. De har hele tiden fokus på å videreutvikle syklene, så de fungerer optimalt. Når du stiger på en V-sykkel, merker du raskt hvor enkelt det er å komme på sykkelen, takket være den lave innstigningshøyden. Og du opplever at sykkelen oppfører seg helt stabilt – også i svingene. Det betyder at du kan føle deg helt trygg og konsentrere deg om å nyte sykkelturen.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

142