Hjelpemidler til ferien

Skal du ut å reise med funksjonshemmede barn trenger du gjerne å ha med litt hjelpemidler i bagasjen.

Vi vet at det ikke alltid er like enkelt å finne frem til hva som kan være nyttig å ha med på tur. Vi har derfor satt opp en liste med våre anbefalinger.

Special Tomato sitter sete

Skal du ut å reise er spesialsetet Special Tomato Sitter  perfekt å ha med på tur. Sitter setet er lett og har mange bruksområder. Setet har integrerte sidestøtter, abduksjonskloss og hodestøtte. Det gir god støtte og posisjonering. Det kan brukes i vogn, i sofaen, i en vanlig stol og noen flyselskaper tillater også at man kan bruke det i flysetet.

Barn i sitter sete i sofaen

Safety Sleeper – en unik reiseseng til barn med spesielle behov

Safety Sleeper er en reiseseng som du «lukker» igjen, slik at barnet ikke kommer seg ut på egenhånd. Dette gjør at du som mor eller far kan slappe av å vite at barnet ditt ligger trygt i sengen. Du unngår nattvandring og at de faller ut og skader seg. Sengen er konstruert slik at den tåler ulike belastninger som slag, hopping og andre typer bevegelser tilknyttet utagering.

En lukket seng gir mange med søvnproblemer trygghet. Sengen blir barnets trygge plass, og mange opplever at barnet roer seg lettere ned.

Vi vet at familier har ulike behov og Safety Sleeper reiseseng tilpasses hver brukers behov med tanke på polstring, innganger og farger.
Reisesengen er enkel å pakke og frakte. Du kan enten bruke kofferten som følger med, eller du kan legge den i en vanlig bag sammen med annet utstyr du må ha med på reisen. Sengen kan enkelt settes sammen og tas fra hverandre – bare ta en titt på denne filmen!
Les mer om reisesengen på vår produktside.
Beth og datter i en rosa Safety Sleeper reiseseng

B&S reiseseng

En sammenleggbar og praktisk reiseseng som er enkel å slå opp og legge sammen. Reisesengen har åpning på den ene kortsiden og den fås i to høyder. Les mer om sengen i innlegget Den letteste reisesengen for vårt barn eller på vår produktside.

B&S reiseseng

Reisevogn

Special Tomato EIO barnevogn  er en lett vogn som er enkel å legge sammen. Ønsker du å ha vognen med på flytur får den plass i en pramPack.

Oline i Eio vogn og Bardum vårpose

Bilsete

Et bilsete må velges ut ifra behov og størrelsen på barnet. Vi har bilseter i alle størrelser – opptil 75 kg.  Les gjerne mer om våre bilseter eller ta kontakt med en av våre fagkonsulenter for mer informasjon.

B&S Bilsikringssystem

Dette er en sele som tar liten plass og er enkel å ha med seg på reise. Den stabiliserer og bistår med oppreist sittestilling. Den kan også hjelpe barn og unge som spenner seg, eller prøver å presse seg ut av bilens bilsele. Les mer om B&S bilsikringssystem på vår produktside.

Gutt som er sikret med B&S bilsikringssystem

Er det andre hjelpemidler du tenker man bør ha med på ferie? Send oss gjerne tips til nyttige feriehjelpemidler i kommentarfeltet.

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

150