Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Vi er stolte over å kunne meddele at Bardum AS nylig ble Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi er en bærekraftig bedrift, både innen arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Vi jobber systematisk, helhetlig og langsiktig med å forbedre våre miljøprestasjoner, redusere klimagassutslippene og dermed bidra til en grønn fremtid. Vi bidrar til å nå flere av FNs bærekraftmål.

Hva er Miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Den ble anerkjent av EU i 2017. Dette beviser at ordningen holder en høy miljøstandard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger som EMAS og ISO 14001.

Hvorfor har Bardum valgt å bli Miljøfyrtårn-sertifisert?

Både private og offentlige kunder setter pris på at vi gjennom Miljøfyrtårn kan dokumentere vårt miljøarbeid. Alle Miljøfyrtårn-virksomheter må resertifiseres hvert tredje år. Det betyr at man trygt kan stole på at vi jobber systematisk og kontinuerlig med miljø; ikke bare i perioden der vi ble sertifisert, men hele tiden.

Med Miljøfyrtårn føler vi at vi bygger en meningsfull merkevare som møter forbrukerens forventninger til etikk, ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet. Vi ønsker gjennom Miljøfyrtårn-sertifiseringen å vise at Bardum AS er fremtidsrettet og etterlever viktige verdier i samfunnet. Dette er en vinn-vinn-situasjon for oss, miljøet og fremtiden. Vi sparer nemlig utgifter på avfallsreduksjon,  lavere energiforbruk og smarte transportløsninger. Man opplever også at sykefraværet går ned ved å jobbe med indre miljø.

 

 

 

Du må være logget inn for å kommentere.

Skriv en kommentar

136