Webinar om hvordan digital aktivitetsmedisin hjelper norske kommuner – 21.oktober – del 3 av 3

21.oktober klokken 09:00 - 09:45. Det er gratis å delta på webinaret!

Vi i Bardum ønsker fysioterapeuter, ergoterapeuter og helsepersonell hjertelig velkommen til det tredje og siste webinaret om digital aktivitetsmedisin og Berntsen Beinlaus

Det første webinaret var en introduksjon til konseptet “digital aktivitetsmedisin” og fremtidens personlige trener og aktivitør Berntsen Beinlaus. Det var fysioterapeut Ragna Sigmo Skipstad som holdt det første webinaret. I det andre webinarer lærer forsker og fysioterapeut Elisabeth Wiken Telenius oss om effekten av hverdagsaktivitet og strukturert trening hos eldre. I det tredje og siste webianret trekker vi frem erfaringer fra pilotprosjektet vårt og hører om kommunenes egne erfaringer med Berntsen Beinlaus.

Berntsen Beinlaus i norske kommuner

Berntsen Beinlaus.

Berntsen er en videokommunikasjonsløsning som gir støtte og veiledning til eldre personer som mottar hjemmetjenester eller har vært på korttidsavdeling på sykehjem og trenger oppfølging. Berntsen kan også være forebyggende for personer som ønsker å bo hjemme så lenge som mulig. Aktiviseringsroboten er individuelt tilpasset med påminnelser om gjøremål og aktiviteter, og kan bistå både bruker/pasient, helsepersonell og pårørende i hverdagen.

Dagsplanen minner brukeren på at det er på tide å trene og veileder vedkommende gjennom treningen. Han sørger også for god kummunikasjon mellom bruker og helsepersonell, og i hverdagsrehabiliteringsteamet internt.

Les mer om Berntsen Beinlaus og Berntsen Robot her. 

Hva skal vi snakke om i webinaret?

Møt personer som har erfaring med Berntsen Beinlaus. Vi snakker også om våre erfaringer og du får tips og råd om hvordan du kommer i gang med Berntsen Beinlaus i din kommune.

  • Fra 09:00 – 09:45

Vi minner om at chaten er åpen for spørsmål gjennom hele webinaret.

Hvordan kan jeg bli med?

Webinarserien er midt i blinken for alle som på en eller annen måte jobber med eldre mennesker og ønsker det beste for brukerne, samtidig som helsepersonell sparer tid, penger og ressurser som gir større kapasitet. I dette tredje og siste webinaret om digital aktivitetsmedisin og Berntsen Beinlaus forteller testpersoner/kommuner/sykehjem om sine erfaringer med Berntsen.

Meld deg på webinaret her:

Lurer du på noe om webinarene våre? Kontakt oss på post@bardum.no. Fikk du ikke med deg det første webinaret? Ta kontakt, så kan vi sende deg en lenke til opptaket!

Vi gleder oss stort og håper på å se deg der!