Webinar om psykisk helse hos eldre

Onsdag 28. april kl 09:00 - 09:30

4 smilende eldre mennesker (to damer og to menn), sitter på en benk, ser på hverandre og smiler og ler. De har på seg sommerlige klær.

 

5 grep for hverdagsglede og bedre psykisk helse

Hvordan kan små grep gjøre store forskjeller for eldre som er inaktive og isolerte i egne hjem? Mening i livet har en sterk sammenheng med blant annet nærhet i relasjoner til familie og venner, mellommenneskelige forhold og gjensidig hjelp i det daglige. Hverdagslige rutiner faller ut av dagsorden, og mangel på initiativ tar over. Da er det viktigere enn noen gang å tenke muligheter.

Charlotte Lundgren, spesialrådgiver i «Rådet for psykisk helse» belyser hvordan vi kan gripe an det mulighetsrommet som oppstår, i omgang med ensomme og inaktive eldre. Små grep kan gjøre stor forskjell.

Tid: 09:00 – 09:30

Meld deg på webinaret ved å fylle ut skjemaet nedenfor!

Opplever du utfordringer med å få sendt inn skjemaet? Send en mail til post@bardum.no med kontaktinformasjon og hvilket webinar du ønsker å delta på. Webinaret er gratis og sendes via YouTube. Du kan delta via PC, nettbrett eller telefon. Du deltar via en lenke som vi sender til deg dagen før webinaret.

Velkommen!